طلاق

تعریف طلاق عاطفی چیست؟ (معنی طلاق عاطفی)

بررسی طلاق عاطفی از نظر روانشناسی

شاید ندانید تعریف طلاق عاطفی چیست اما این نوع از جدایی، یکی از رایج ترین انواع طلاق در مشاوره زوج درمانی است! همچنین طلاق عاطفی یا همان جدایی عاطفی، یکی از پرمخاطب ترین موضوعات در جلسات مشاوره طلاق آنلاین یا تلفنی است. به همین خاطر تصمیم داریم در این مطلب سایت ویکی روان، به تعریف طلاق عاطفی و تمام نشانه ها و دلایل طلاق عاطفی از نظر روانشناسی بپردازیم.

تعریف طلاق عاطفی چیست؟

تصمیم برای طلاق

با وبلاگ روانشناسی در ویکی روان همراه باشید.

چیزی در مورد تعریف عملیاتی طلاق عاطفی شنیده اید؟ در دنیای امروز بحث خانواده جزو پرطرفدارترین مباحث اجتماعی جوامع می باشد اما جدایی عاطفی همیشه در کمین اعضای آن است!

همچنین مشاوره طلاق تلفنی و آنلاین جزو پرشورترین موضوعات در زمینه آسیب شناسی خانواده در جلسات مشاوره است. اما یکی از جدیدترین عناوین روز دنیا موضوع طلاق عاطفی است. این در حالی است که بسیاری از افراد معنای واقعی این نوع از طلاق را نمی دانند.

در این مقاله به تعریف و توصیف مفهوم این نوع از طلاق می پردازیم تا با نگاهی آگاهانه درباره آن به تفکر بپردازیم. اما پیش از شروع پیشنهاد می کنیم حتما مقاله تعریف طلاق در روانشناسی چیست را در سایت ویکی روان مطالعه نمائید تا پیش زمینه ذهنی درباره معنی طلاق عاطفی پیدا نمائید.

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
صديقه فنائی صديقه فنائی
دکتری روانشناسی
از 175,000 هزار تومان
علی اشرف نورمحمدی علی اشرف نورمحمدی
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
کتایون داودی کتایون داودی
مشاور روانشناس
از 300,000 هزار تومان
کورش مهدیون کورش مهدیون
مشاور روانشناس
از 150,000 هزار تومان
نسرین ترابی صائین نسرین ترابی صائین
دکتری روانشناسی
از 112,000 هزار تومان
فریبا روایی فریبا روایی
دکتری روانشناسی
از 112,500 هزار تومان
صدیقه صفایی صدیقه صفایی
دکتری روانشناسی
از 60,000 هزار تومان
پروانه صفایی مقدم پروانه صفایی مقدم
دكتراى روانشناسى
از 175,000 هزار تومان

طلاق عاطفی به انگلیسی چیست؟

طلاق احساسی یا طلاق عاطفی به انگلیسی می شود Emotional divorce 

این نوع از انواع طلاق در تمام جوامع با فرهنگ های متنوع رخ می دهد و تنها محدود به کشور خاصی نیست. در واقع طلاق احساسی یا همان Emotional divorce اتفاقی است که مقدمه جدایی زن و مرد از هم را فراهم می کند.

تعریف طلاق عاطفی در روانشناسی

سوالات زیادی در بخش مشاوره آنلاین قبل طلاق در ویکی روان دریافت می کنیم که نشان از نگرانی مردم نسبت به جدایی عاطفی دارد. برای مثال:

  • طلاق عاطفی یعنی چه؟
  • معنی طلاق عاطفی چیست؟
  • طلاق عاطفی از نظر روانشناسی با تعریف حقوقی آن متفاوت است؟

البته در ادامه ما به بررسی طلاق عاطفی از نظر روانشناسی می پردازیم و کاری به مسائل حقوقی آن نداریم. بر اساس نظریه رابرت استرنبرگ، عشق از سه ضلع مختلف تشکیل شده است. یعنی رابطه عاشقانه مستلزم ۳ معیار مشخص می باشد:

  1. تعهد
  2. هوس جنسی
  3. صمیمیت و علاقه زیاد

در زمینه روابط زناشویی، مشاوران این ۳ محور را در نظر می گیرند و بر اساس آن زوجین را راهنمایی می کنند. یعنی می توانیم با قدرت بگوییم که تمام مشکلات زناشویی، ریشه در ضعف این سه محور دارد.

استرنبرگ، بر اساس حضور این سه محور در ارتباط، چندین مدل مختلف را معرفی می کند که یکی از آنها طلاق عاطفی می باشد. زمانیکه در یک روابط زناشویی تعهد و روابط جنسی وجود دارد اما نشانی از صمیمیت نیست، به این رابطه طلاق عاطفی می گویند

عده بسیاری از افراد مفهوم طلاق عاطفی را با طلاق خاموش اشتباه می گیرند. در حالی که طلاق خاموش به رابطه ای می گویند که در آن فقط تعهد وجود دارد و هیچگونه ارتباط جنسی و صمیمیتی در آن وجود ندارد.

طلاق عاطفی به شرایطی گفته می شود که زن و شوهر دیگر هیچ علاقه و محبتی به هم ندارند، فقط در یک خانه زندگی می کنند و هر کدام از آنها به دنبال زندگی و علائق شخصی خود هستند. شاید این تعریف مفهومی طلاق عاطفی برایتان عجیب باشد اما یک واقعیت است که در بسیاری خانواده ها دیده می شود.

تعریف طلاق عاطفی گاتمن

مشاوره اینترنتی در ویکی روان

جان گاتمن تحقیقات بلند مدت زیادی بر زندگی زوجین بسیاری انجام داده که نتیجه آن می گوید:

زمانی که مردها در ازدواج تاثیر مثبت همسر خود در زندگی را به رسمیت می شناسند زندگی زناشویی شیرین تری را تجربه می کنند و از طلاق عاطفی دور می شوند

بسیاری از آقایان از ترس از دست دادن قدرت مردانه خود می ترسند اثر مثبت خانم ها در زندگی مشترک را مورد پذیرش قرار دهند!

حتما در ویکی روان بخوانید: بهترین راه بازیابی زندگی بعد طلاق چیست؟

انواع طلاق عاطفی کدام است؟

انواع طلاق عاطفی زیاد هستند و هر کدام در مرحله ای خاص رخ می دهند. یادتان باشد این سبک جدایی در هر مرحله ای از زندگی زناشویی می تواند رخ دهد، برای نمونه طلاق زمان عقد زن و مرد هم می تواند از طلاق احساسی شروع شود.

در واقع منظور از انواع طلاق عاطفی این نیست که چند نوع طلاق احساسی وجود داشته باشد، بلکه مراحل بروز جدایی احساسی را انواع طلاق عاطفی می گویند که در ادامه به آنها می پردازیم:

۱- انکار

اولین بخش از تعریف مفهومی طلاق عاطفی، انکار است. آنها نمی پذیرند مشکلاتی وجود دارد و با این ایده ها که این مشکلات برای همه وجود دارد و دعوا نمک زندگی زناشویی هست، خودشان را از واقعیت دور می کنند.

۲- شوکه شدن

حالا وقت روبرو شدن با واقعیات است.

وقتی می بینید اوضاع خوب پیش نمی رود دچار شک و تردیدهایی می شوید که هر روز به آنها افزوده می شود. این مهم ترین بخش از انواع طلاق عاطفی بین زن و مرد است. در این مرحله باید زوجین سریعا به مشاور خانواده و زوج درمانگر مراجعه کنند تا به صورت عملی مشکلات زندگی زناشویی آنها درمان شوند.

۳- بروز احساسات متضاد

اینکه همیشه احساساتمان را تحت کنترل داشته باشیم بسیار سخت است.

در بهترین حالت سعی می کنید خوب باشید و اوضاع را به سامان نگه دارید اما احساسات درونی بسیار متفاوت از چیزی است که برای آن تلاش می کنید.

۴- تلاش کردن – تقلا زدن

طلاق-توافقی-در-دوران-عقد-چیست

هنوز امید زیادی به این ازدواج دارید. آن را دوست دارید، برای آن کارهای زیادی انجام داده اید پس باید برای حفظ آن تلاش کنید و آن را پیش ببرید.

۵- رها کردن

یکی از مهم ترین نشانه های طلاق عاطفی که قبلا در ویکی روان درباره آن توضیح داده شده همین رها کردن و اهمیت ندادن به موضوعات مختلف است.

وقتی متوجه می شوید کارهایی که انجام می دهید تا حرف هایی که می زنید فایده ای برای بازگرداندن زندگی مشترک تان ندارد، آن را رها می کنید و به اشتباهات خودتان، همسرتان و قدم های اشتباهی که برداشته اید فکر می کنید.

در واقع در این تعریف مفهومی طلاق عاطفی، به جدایی عاطفی اشاره می شود که در نهایت مورد پذیرش فرد قرار می گیرد.

۶- پذیرش آخرین قدم است

در انواع طلاق عاطفی و احساسی، پذیرش شرایط موجود آخرین قدم است.

دیگر احساسات منفی و مخرب شما، باور نکردن ها و تقلاهای بی مورد تمام شده است و اتمام زندگی مشترک را می پذیرید و حتی برای اتمام سریع تر آن تلاش هم می کنید.

این ۶ مرحله در انواع طلاق های عاطفی رخ می دهد و نتیجه آن جدایی است، اما بسیاری از طلاق های احساسی به جدایی قطعی ختم نمی شوند!

عواملی مانند:

  • سطح زندگی زناشویی
  • فرهنگ جامعه
  • وضعیت مالی
  • باورهای شخصی نادرست

می توانند زن و شوهر را با وجود بروز طلاق عاطفی در کنار هم، زیر یک سقف نگه دارد. این مورد در جلسه های مشاوره برای طلاق به کرات دیده می شود.

بهترین اقدام در این وضعیت این است که با یک مشاور ازدواج و زوج درمانگر در ارتباط باشند تا زندگی زناشویی آنها به وضعیت پایدارتری برگردد.

مشاور روانشناس ازدواج

اصلی‌ ترین عامل طلاق های عاطفی

تعریف طلاق
تعریف طلاق

بر اساس تجربیاتی که در جلسات مشاوره قبل طلاق به دست آمده است، شناخت دلایل طلاق عاطفی یکی از راه های جلوگیری از جدایی قطعی زن و شوهر است. در واقع همین مورد باعث می شود که یکی از مشکلات طلاق گرفتن در آینده هم بدبینی نسبت به افراد جدیدی باشد که می خواهند به نوعی وارد زندگی ما شوند.

آیا تابحال به این فکر کرده ‌اید که چرا بعضی از افراد که خود را متخصص و صاحب نظر در زمینه علوم مختلف می‌ دانند فقط برای اینکه اظهار نظری کرده باشند به صورتی کاملا من درآوردی و غیر علمی و حتی غیرتجربی اقدام به اصطلاح ‌سازی در ارتباط با بعضی از شرایط می ‌کنند؟

متاسفانه در حیطه علوم انسانی مثل روانشناسی این اتفاق بیشتر رخ می ‌دهد. یکی از اصطلاحاتی که بسیار ناآگاهانه وارد ادبیات روانشناسی خانواده و همچنین فرهنگ ما شده، اصطلاح طلاق عاطفی است.

معلوم نیست این اصطلاح نامفهوم و بی ‌معنی اختراع و خلاقیت کدام شیر پاک خورده ‌ای است اما قطعا باید از ادبیات علمی و عامیانه مردم کشور ما حذف و برای همیشه فراموش شود.

چرا که پسوند بسیار مثبت «عاطفی» مناسب کلمه منفور «طلاق» نیست و این دو کلمه اصلا به هیچ شکلی در یک اصطلاح نمی ‌توانند مکمل یکدیگر باشند.

اگر اهل منطق و درست فکر کردن باشید احتمالا برای‌تان سخت نخواهد بود که بپذیرید لغت «عاطفی» به عنوان یک صفت تنها توصیف‌ کننده شرایط  روانی یک فرد است و الزاما منجر به رفتارهای متناسب با معنای خود خواهد شد و کلمه «طلاق» هم یک راهکار قانونی و رسمی است مثل ازدواج و در بسیاری از موارد متاسفانه ضروری است و تنها راهکار عملی و منطقی ممکن است.

حالا بعضی ‌ها اصرار بر این دارند که عدم کفایت و بی‌ مهارتی همسران در برقراری ارتباط و همزیستی مسالمت ‌آمیز را با اصطلاح طلاق عاطفی نامگذاری کنند، حتما به زودی برقراری ارتباط غیر شرعی و غیر رسمی و عاشقانه بین جوانان را هم «ازدواج عاطفی» نامگذاری خواهند کرد!!

مطمئنا همانگونه که هیچ رابطه غیرشرعی، شایسته عنوان ازدواج نیست، طبیعتا ناسازگاری بین همسران و اختلال در ارتباط عاطفی بین آنان تا زمانی که ازدواج آنان شرعی و قانونی نباشد، طلاق نام نخواهد گرفت.

به همین خاطر مشاوره طلاق توافقی به برقراری ارتباط بین زن و شوهر و بیان تمامی احتمالات می پردازد.

اصطلاح طلاق عاطفی به شدت دارای بارمعنایی و عملیاتی منفی است، تا جایی که در بسیاری از موارد کاربرد آن برای توصیف رابطه همسران، نه تنها در جهت بهبود روابط موثر نیست بلکه این ذهنیت و باور را ایجاد می‌کند که آنان در مقابل یکدیگر تعهد و مسئولیتی ندارند و مجازند تا بسیار مستقل، آنگونه که خود مایلند زندگی کنند.

به همین دلیل در فضایی که عنوان «فضای خانواده» را یدک می‌ کشد اتفاقات ناخوشایند، غیر اخلاقی، غیر انسانی و… رخ می‌ دهد که آثار مخرب روانی و جسمانی آن در همسران و درصورت وجود فرزند، در فرزندان برای مدت زیادی به جا مانده و مانع زندگی طبیعی آنان خواهد شد.

اشتباه بزرگ همسران این است که اصرار دارند به جای کلمه «آسیب» یا «اختلال رابطه» (که امید به اصلاح، ترمیم و درمان را در بر دارد) اصطلاح طلاق عاطفی (که به دلیل ابهام و گنگی، رابطه را در برزخ نگه می‌دارد) استفاده کنند.

همسران باید مطمئن باشند که عواطف آنان نسبت به هم مسدود نشده و روزنه امیدی هنوز باقی است زیرا هنوز در کنار یکدیگر هستند

اگر عواطف آنان نسبت به هم وارد بن‌ بست شده بود نمی ‌توانستند به عنوان همسر شرعی در کنار یکدیگر ادامه دهند و حتما رسما از یکدیگر جدا می ‌شدند تا خلاء عاطفی خود را تامین کنند.

راه شناخت و جلوگیری از دلایل طلاق عاطفی در خانواده

اشتباهاتی که به طلاق ختم می شوند

سردی بین همسران، دلتنگی و دلخوری از یکدیگر، عدم جاذبه عاطفی و نهایتا عدم دستیابی به شادکامی و احساس امنیت، نیاز به آسیب ‌شناسی دارد زیرا گاهی انسان ‌ها در مهارت ‌های زندگی و ارتباطی دچار ضعف می ‌شوند و نیاز به کسب مجدد مهارت ‌ها دارند.

کمی توجه و تمرکز بر روی اصول درست و منطقی ارتباط، توجه به نیازهای یکدیگر، همدلی، عشق‌ ورزی و… می‌تواند سردی رابطه همسران را از بین ببرد و منجر به گرمایی مطبوع و لذت‌ بخش شود. پس از امروز تصمیم بگیریم که:

  1. از هر اصطلاحی در توصیف وضعیت خود استفاده نکنیم
  2. همانگونه که به نیاز خود به وعده‌ های غذایی آگاه هستیم، به نیاز خود در جهت کسب مهارت‌ های زندگی، ارتباطی و تمرین در جهت استقرار آنها تاکید داشته باشیم
  3. به خاطر داشته باشیم که بی ‌توجهی به اصلاح رابطه و درمان ناهنجاری‌ ها، پیامدهای ناگواری برای تحول بهینه فرزندان‌ مان خواهند داشت

طلاق عاطفی یا طلاق حقوقی؟؟

بسیاری از خانم ها پس از رسیدن به طلاق عاطفی با همسرشان طلاق حقوقی نمی گیرند و تا پایان عمر بر سر این دوراهی جهنمی زندگی می کنند!

چرا با وجود جدایی عاطفی، از هم طلاق نمی گیرند؟

این عدم توانایی در تصمیم گیری بین طلاق عاطفی یا طلاق حقوقی می تواند علت های مختلفی داشته باشد که در اینجا به ذکر چند مورد از مهمترین این علت ها می پردازیم:

  • یکی از مهمترین و عمده ترین دلایل اینگونه رفتارها، وسواس فکری می باشد. عده بسیاری از زنانی که به طلاق عاطفی رسیده اند و حاضر به طلاق حقوقی نمی شوند، دچار تفکرات وسواسی هستند. خانم سوزان پیبادی روانشناس و نظریه پرداز روابط عاطفی معتقد است اینگونه افراد معتاد به عشق وسواس گون هستند. از دیدگاه ایشان این دسته از افراد حاضرند رنج و تحمل زیادی را در رابطه تجربه کنند اما هرگز حاضر به ترک رابطه نیستند حتی اگر در این ارتباط آسیب روحی و حتی جسمانی را تجربه کنند. اما این دسته از افراد هیچگاه بیماری وسواس عشقی خود را نمی پذیرند و غالبا بیان می کنند که به خاطر آبرو یا فرزندانشان طلاق نمی گیرند. عدم توانایی بین طلاق عاطفی یا طلاق حقوقی از بزرگترین مشکلات این دسته افراد میباشد.
  • علت دیگر اینگونه رفتارها می تواند عدم اعتقاد افراد به مشاوران روانشناس باشد. عده ای از افراد می خواهند تمامی مسیر زندگی را بدون گرفتن راهنمایی از یک کارشناس زندگی بطور تجربی مدیریت کنند. این دسته از افراد عموما در زندگی عاطفی خود شکست می خورند اما چون میخواهند با تجربیات ناچیز خود و اطرافیانشان رابطه را درست کنند، به امید آینده بهتر در رابطه می مانند.
  • یکی دیگر از علل توقف روابط در مرحله طلاق عاطفی وابستگی یکی از زوجین که معمولا زنان دچار آن هستند می باشد. زنان وابسته بدون حضور طرف مقابلشان حاضر و قادر به ادامه زندگی خود نیستند. بنابراین هیچگاه تن به طلاق حقوقی نمی دهند.
  • اگر بخواهیم واقع نگر باشیم یکی از دلایل موجود برای رفتار غیرمنطقی عده ای از افراد در ادامه زندگی با طلاق عاطفی، مسائل حقوقی می باشد. در بسیاری از موارد طرف مقابل با سوء استفاده از قوانین و تبصره ها مانع اتفاق افتادن طلاق حقوقی می شود و از آن به عنوان حربه ای غیر اخلاقی جهت اخاذی و یا عدم پرداخت حقوق طرف مقابل مخصوصا زنان می شود.
  • اما آخرین و اما نه کم اهمیت ترین علت ها، اعتقاد نادرست افراد درباره طلاق می باشد. بین طلاق عاطفی یا طلاق حقوقی، عده ای از افراد فکر می کنند طلاق عاطفی بهتر از طلاق حقوقی می باشد. تجربه نشان داده است که این دسته از افراد عموما خیانت را تجربه می کنند و تا آخر عمرشان علاوه بر تحمل یک رابطه غیر عاطفی، مجبور به کنار آمدن با وجدان شان نیز می شوند.

بد نیست برای شناخت بیشتر معنی طلاق عاطفی، نگاهی به مقاله دلیل طلاق دادن زن ها چیست در ویکی روان بیندازید.

ادامه زندگی مشترک بعد طلاق عاطفی درست است؟

علاوه بر اینها علت های دیگری نیز می تواند وجود داشته باشد که از دیدگاه های مختلف علمی می توان به بررسی آنها پرداخت. اما نکته مهم اینجاست که ما هیچگاه نباید انتخاب بین بد و بدتر را ملاک قرار دهیم.

صلاح خانواده ها و افراد این است که به جای انتخاب بین طلاق های عاطفی یا طلاق حقوقی گزینه زندگی عاطفی را انتخاب کنند.

تجربه علمی نشان داده است که در اکثر موارد طلاق عاطفی، افراد پس از مشاوره زوج درمانی و اصلاح خود به زندگی عاشقانه بازگشته اند. در کشور ایران متاسفانه عده ای هستند که حاضرند میلیونها تومان هزینه دعاوی و وکلای حقوقی بدهند و یا زندگی خود را در یک فضای غم انگیز و بی هدف ادامه دهند اما مشاوره را تجربه نکنند.

این در حالی است که مراجعه به مشاوران حاذق در برترین حالتها هیچ تغییری در زندگی ما ایجاد نمی کند و هیچگاه شرایط را بدتر نمی کند. عده ی بسیاری از افراد بحران زندگی خود را بزرگتر از قدرت علم روانشناسی می دانند و این یک خطای جبران ناپذیر است.

در موضوع طلاق عاطفی یا طلاق حقوقی در نهایت بهتر است همیشه به جای انتخاب بین بد و بدتر، به انتخاب بین بد و خوب فکر کنیم.

راه جلوگیری از طلاق عاطفی چیست؟

پیش تر در ویکی روان درباره روش های پیشگیری از جدایی صحبت کردیم، اما بهترین راه پیشگیری از طلاق عاطفی از نظر روانشناسی این است که زوجین وظیفه خود در زندگی را به عنوان عضوی تاثیرگذار انجام دهند.

یادتان باشد نتایج به دست آمده از جلسات مشاوره طلاق با روانشناس نشان می دهد یکی از مهم ترین دلایل پشیمان شدن خانم ها بعد از طلاق این است که با احساسات پیش رفتند و خیلی سریع اقدام به طلاق کردند. البته این مورد برای آقایان هم صدق می کند! حالا که می دانیم تعریف طلاق عاطفی چیست پس باید با راه های جلوگیری از طلاق احساسی هم آشنا شویم.

طلاق عاطفی به مرور زمان به دست می آید و در نهایت به طلاق قطعیمنجر می شود، مهم ترین دلیل بروز این مشکلات در خانواده، عدم آگاهی و اطلاع زن و شوهر از تکنیک های زناشویی است.

آنها نمی دانند به عنوان همسر چه “وظایفی” بر گردن دارند و چه کارهایی باید انجام دهند، این افراد معمولا انسان هایی “سرویس گیرنده” هستند و تنها از دیگران توقع دارند تا به نیازهای آنها رسیدگی کنند.

به هر حال روش های زیادی برای پیشگیری از طلاق احساسی وجود دارد که مهم ترین آنها افزایش سطح اطلاعات زناشویی است

بهتر است با یک متخصص روانشناس ازدواج در تماس باشید تا متوجه شوید اشتباه کارتان کجاست؟

اگر همسرتان همراهی نمی کند باز هم می توانید در این جلسات شرکت کنید تا نتیجه مورد نظر به دست بیاید. برای آشنایی جدی تر با روش های پیشگیری از طلاق عاطفی حتما آن مقاله را در ویکی روان مطالعه کنید.

نتیجه گیری در مورد طلاق عاطفی

مشاوره-تصویری-ازدواج-در-سایت

توجه داشته باشید هنگام انتخاب همسر به خانواده اش توجه کنید و هرگز افرادی را انتخاب نکنیم که خانواده اش با معیارهای ما هماهنگ نیستند.

باید بپذیرید شوهر ینی مرد و متعلقاتش و البته این مسئله در مورد زنان هم صدق میکند، متعلقات همان افراد خانواده می باشند ،به یاد داشته باشید همسر بدون خانواده محال است

حتی اگر در ابتدا بگوید به خاطر طرف مقابلش حاضر است خانواده اش را رها کند، قطعا مدتی بعد از ازدواج به سمت خانواده اش بر می گردد

خانواده همسر در زندگی مشترک ما بسیار تاثیر گزار هستند و حتی بسیاری اوقات که ما با همسرمان مشکل نداریم ،خانواده او و اختلافات ما با آنها مشکل ساز می شود

یکی دیگر از این عوامل آغاز طلاق عاطفی مقایسه زندگی خود با دیگران است. آنچه ما از زندگی دیگران می بینیم ظاهر زندگی آنهاست. هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید.

چند بار تاکنون برایتان اتفاق افتاده این جملات را به همسرتان بگویید:

چه هدیه گران قیمتی برای همسرش خرید !چه قدر خوشحال بودند و می خندیدند،حتما در زندگیشان مشکلی ندارند و غیره.

این مقایسه ها ما را از زندگی دلزده میکند و کم کم موجب سرد شدن روابط زناشویی می شود

  • مفهوم طلاق خاموش فقط جایی معنا پیدا می کند که درباره ازدواج عاشقانه بحث می کنیم و در ازدواج های شناسنامه ای معنایی پیدا نمی کند.
  • در طلاق عاطفی زوجین رابطه جنسی دارند و به یکدیگر متعهدند اما صمیمیت و علایق مشترکی باهم ندارند.
  • طلاق عاطفی با طلاق خاموش متفاوت است.
  • امیدوارم در تمام روابط عاشقانه زوجین هر سه محور تعهد، رابطه جنسی و صمیمیت وجود داشته باشد.

مسایل اخلاقی و آشنایی نا مناسب زوجین با یکدیگر، باعث بوجود آمدن اختلاف و طلاق می شود، که می شود این مورد را به راحتی مدیریت و از آن جلوگیری کرد. شما تنها با مراجعه کردن به سایت ویکی روان و استفاده از خدمات مشاور طلاق آنلاین، می توانید تا حد زیادی جلو این اتفاق ناگوار را بگیرید و زندگی رویایی خود را با همسرتان بسازید.

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
فرشته علی هاشمی فرشته علی هاشمی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
نیلوفر رستگاری نیلوفر رستگاری
مشاور روانشناس
از 87,600 هزار تومان
سیما حداد سیما حداد
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
نیایش مسلمیان نیایش مسلمیان
مشاور روانشناس
از 120,000 هزار تومان
حمید رضا مهرابی بهار حمید رضا مهرابی بهار
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
پردیس میرمعینی پردیس میرمعینی
دکتری روانشناسی
از 175,000 هزار تومان
لیلا شکوری لیلا شکوری
دکتری روانشناسی
از 137,500 هزار تومان
سارا مددزاده سارا مددزاده
مشاور روانشناس
از 100,000 هزار تومان

پیشنهاد ویکی روان چیست؟

طلاق عاطفی از نظر روانشناسی به حالتی گفته می شود که زن و مرد هنوز جدایی قطعی و حقوقی انجام نداده اند، اما دیگر تمایلی به ادامه زندگی مشترک نداشته یا علایق مشترک بین آنها از بین رفته است. طلاق احساسی مانند دیگر موارد جای برگشت و بهبود دارد، به همین خاطر نباید کار را تمام شده بدانید!

بهترین راه برای درمان جلوگیری از جدایی عاطفی زن و مرد کمک گرفتن از مشاور روانشناس طلاق است. مشاور به خوبی شرایط شما را بررسی کرده و راهکارهایی ارائه می دهد تا بتوانید از شرایط فعلی خارج شوید.

شما دوست عزیز می توانید در بخش مشاوره آنلاین روانشناسی سایت ویکی روان، از هر جای دنیا با مشاور روانشناس خود تلفنی و تصویری در تماس باشید. کافیست به لینک زیر مراجعه نمائید.

https://www.wikiravan.com/

ویکی روان

ویکی روان سامانه سلامت روان با خدمات متنوع برای تمام فارسی زبانان است. می‌توانید در ویکی روان مشاوره روانشناسی برگزار کنید، در وبینارهای روانشناسی شرکت کرده و از مطالب مرتبط با روانشناسی استفاده کنید. جلسات مشاوره روانشناسی ویکی روان به صورت آنلاین، تلفنی و متنی برگزار می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا