Uncategorized

خانواده و گوشی های هوشمند

در عصر امروز خانواده ها بسیار با امر استفاده کودک ها و بچه ها از گوشی و تبلت عادی و ساده بدون هیچگونه حساسیتی برخورد میکنند که این خود بسیار میتواند آینده و روح و روان کودک را مورد حمله و ضرر قرار دهد. فراهم کردن شرایط راحت و آسوده برای زندگی کودکان و بچه ها به معنی گوشی هوشمند یا تبلت در اختیار آنها قرار دادن نیست . خانواده ها باید مراقب اعتیاد های ناشی از استفاده از گوشی های هوشمند باشند . لذا سعی کرده ایم این مسئله را به اندازه کافی در اینجا مورد بررسی روانشناسانه قرار دهیم.

با ویکی روان همراه شوید .

خانواده و گوشی های هوشمند

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
نیره آزادی نقش نیره آزادی نقش
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
محمود مردانی محمود مردانی
مشاور تغذیه
از 300,000 هزار تومان
سید حامد واحدی اردکانی سید حامد واحدی اردکانی
دکترای روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
لیلا فراهانی لیلا فراهانی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
پگاه عبادی پگاه عبادی
مشاور روانشناس
از 150,000 هزار تومان
نسرین دشتبانیان نسرین دشتبانیان
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
نیلوفر رستگاری نیلوفر رستگاری
مشاور روانشناس
از 87,600 هزار تومان
سحر بهروزیان سحر بهروزیان
مشاور روانشناس
از 105,000 هزار تومان

استفاده کودکان و بچه ها از گوشی هوشمند

شاید بپرسید چه افرادی به گوشی هوشمند اعتیاد پیدا میکنند ؟درک می کنم که گاهی برای پرت کردن حواس کودک بازی های موبایل را در اختیارش قرار می دهید اما باید بدانید که بچه های جوان تر ذاتا کنجکاو هستند. آن ها دهانه توجه کوتاهی دارند. معقولانه نیست که از کودک انتظار داشته باشیم مدت زمان زیادی یک جا بی حرکت بنشیند. در واقع کودکانمان نیاز دارند که دنیا را از طریق فعالیت های جسمی و بدنی جستجو کنند. آن ها نیازمند ارتباط، وابستگی، روابط احساسی و مثبت هستند تا بتوانند در روحیات و تحریک احساسات خود تغییراتی ایجاد کنند. استفاده از ابزارهای دیجیتال در واقع  انزوا و کم تحرکی است و در تضاد با آن چیزی است که کودکان برای موفقیت و پیشرفت نیاز دارند .

خانواده و گوشی های هوشمند

کودکان نباید از تلویزیون یا موبایل استفاده کنند

رسانه ها می گویند ۳۸% کودکان زیر ۲ سال از تبلت و گوشی های هوشمند به عنوان سرگرمی استفاده می کنند.آکادمی طب اطفال آمریکا مرتبا تاکید می کند که کودکان زیر ۲ سال هرگز نباید جلوی تلویزیون یا موبایل و تبلت وقت بگذرانند. در حالی که در برخی از تحقیقات نشان داده شده است که ۷۰% والدین در خانواده خود به کودکانشان اجازه می دهند از گوشی های هوشمند استفاده کنند. محققان دانشگاه برنارد دریافته اند کودکان پیش دبستانی که با دقت روی موبایل زوم می کنند وقتی آن ها را با نامشان صدا می زنند متوجه نمی شوند.

با این حال وقتی موبایل از دست آن ها گرفته می شود فعال تر و اجتماعی تر می شوند و می توانند خلاقانه تر با محیط اطراف ارتباط برقرار کنند. در برخی تحقیقات هم مشخص شده است که وقتی والدین برای آرام کردن کودک ازگوشی موبایل استفاده می کنند این کودکان کمتر یاد می گیرند که خودشان را آرام کنند و نمی توانند تربیت  رفتارهایشان را کنترل کنند .

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
آرزو بختیاری آرزو بختیاری
مشاور روانشناس
از 87,500 هزار تومان
فرح ناز حیاة غیبی حقیقی فرح ناز حیاة غیبی حقیقی
مشاور روانشناس
از 100,000 هزار تومان
مژگان افضلی مژگان افضلی
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
رویا قشقائیان رویا قشقائیان
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
حمید رضا مهرابی بهار حمید رضا مهرابی بهار
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
پروفسور حسین باهر پروفسور حسین باهر
پروفسور
از 1,500,000 هزار تومان
سارا مددزاده سارا مددزاده
مشاور روانشناس
از 100,000 هزار تومان
مهرانگیز متقی مهرانگیز متقی
مشاور روانشناس
از 87,500 هزار تومان

رابطه گوشی های هوشمند با توانایی و تفکر

کودکانی که از همان اوان کودکی گوشی های هوشمند استفاده کرده اند دایره لغات کمتر، توانایی تفکر کمتر، مهارت های اجتماعی و احساسی ضعیف تری نسبت به کودکانی دارند که موبایل استفاده نمی کنند. آیا می دانستید زمانی را که کودکان در یک روز عادی در مقابل تلویزیون می گذرانند ۲ برابر زمانی است که مطالعه می کنند .

خانواده و گوشی های هوشمند

گوشی هوشمند کودکان را مشغول میکند

به اعتقاد من مسئله حواس پرتی کودکان نیست بلکه مشغول کردن آن است. والدین خانواده خوب می دانند که عواقب اعتیاد به گوشی همراه هوشمند توسط کودکان چیست و تنها زمانی که گوشی در دستشان هست می توانند آرام باشند و نمی توانند دور بودن از گوشی را تحمل کنند .

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا