خیانت

چگونگی رفتار با همسر خیانت کار (بایدها + نبایدها)

چگونه با همسر خیانتکار رفتار کنیم؟

در مشاوره خیانت یکی از مهم ترین چالش ها نوع رفتار با همسر خیانت کار است و در جلسات مشاوره روانشناسی تا حد زیادی روی این کار می شود که  اگر کسی موفق به بخشش خیانت همسر شد چه کار باید بکند که خیانت مجددی در کار نباشد. خیانت مقوله ای است که در عصر تکنولوژی کنونی بیشتر خود را در میان خانواده ها نشان داده است که این خود دلایل مختلفی میتواند داشته باشد ، اما واقعاً در رفتار با همسر خیانت کار چه کنیم؟ راهکار مقابله با این طوفان سهمگین زندگی چیست؟

امروز در ویکی روان قصد داریم شیوه های رفتاری صحیح را در میان همسران وقتی که به هنگام خیانت همسر خود آگاه می شوند مطرح کنیم. این نظریات روانشناسانه بوده و لطفا اگر در روابط تان بحث خیانت مطرح شده حتما به آن به طور جدی نگاه کنید و از این مسئله بی علم و دانش عملی به راحتی نگذرید.

چگونگی رفتار با همسر خیانتکار

خوب است بدانید چالش چگونگی رفتار با همسر خیانتکار ما را به جاهای جالبی می رساند از این نظر که با خودمان بهتر رفتار کنیم! در درمان خیانت دیدن باید نگاه کرد چه رویکردی از ما، ما را در این جایگاه اشتباه قرار داده است. هرچند این اصلا به چشم توجیهی برای رفتار همسر خیانتکار دیده نمی شود ولی از آنجایی که همیشه باید به سمت بهتر شدن حرکت کنیم خوب است اول به خودمان بپردازیم بعد به رفتار با همسر خیانتکار! در این راستا ویکی روان که همراه همیشگی شما در مسیر آگاهی است توصیه می کند نگاه ویژه به این مقالات داشته باشید:

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
مارال حقیقی کرمانشاهی مارال حقیقی کرمانشاهی
دکتری روانشناسی
از 150,000 هزار تومان
نیره آزادی نقش نیره آزادی نقش
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
مینا فرهادی مینا فرهادی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
کتایون داودی کتایون داودی
مشاور روانشناس
از 77,500 هزار تومان
شیما شهرکی شیما شهرکی
دکتری روانشناسی
از 200,000 هزار تومان
پریا نوربخش پریا نوربخش
مشاور روانشناس
از 120,000 هزار تومان
کورش مهدیون کورش مهدیون
مشاور روانشناس
از 150,000 هزار تومان
فرشته همدانی فرشته همدانی
مشاور روانشناس
از 55,000 هزار تومان

بایدها و نبایدهای رفتار با همسر خیانت کار

با همسر خیانت کار چه باید کرد ؟

از میان همه کسانی که با تعریف خیانت آشنایی دارند هیچکس مخالف این مسئله نیست که مواجهه با تجربه تلخ خیانت با چالش های جدی همراه است. روانشناسان معتقدند آنچه بیش از حد انواع خیانت در رابطه زناشویی را پرتنش می کند، از دست رفتن “اعتماد” بین دو شخص است. این تجربه از لحاظ روحی و فیزیکی بسیار پرتنش محسوب می شود، به طوری که تحقیقات نشان داده است افراد قربانی خیانت برای مدت بسیاری قادر به انجام درست امور عادی زندگی نیستند و مدام از خود می پرسند: « بعد از خیانت همسر چه کنم؟ »

نکات زیر شامل بایدها و نبایدهایی است که افراد برای مقابله با تنش های روحی در پی خیانت باید مد نظر قرار دهند:

بایدهای رفتار با همسر خیانت کار

  • برای اطمینان از سلامت فیزیکی و تشخیص بیماری های مقاربتی  به پزشک مراجعه کنید.
  • حتی اگر در نظر دارید رابطه را ادامه دهید، با یک حقوقدان مشورت کنید چون طبق یک گزارش جدید از دانشگاه جانز هاپکینز برخی از افراد متاهل با روابط غیراخلاقی خیلی هم آن را رضایت بخش توصیف می کنند، پشیمان نیستند و حتی معتقد هستند خیانت به ازدواج های آن ها لطمه ای نزده است. (در مقاله متاهلین خیانتکاری که پشیمان نیستند از این دانشگاه، می توانید اطلاعات کاملی در این باره کسب کنید.)
  • با یک مشاور یا فردی قابل اطمینان صحبت کنید. فراموش نکنید هدف از این کار کسب آرامش و حمایت عاطفی است. صحبت با اطرافیان فرد خیانت کننده به منظور بدنام کردن او کار چندان معقولی به نظر نمی رسد. همچنین زمانی که قصد دارید موضوع را برای فرزندان خود روشن کنید، همواره به یاد داشته باشید حرف هایی که به آنان می زنید برگشت پذیر نیست. بنابراین پیش از این که به غیبت کردن در مورد همسرتان مبادرت کنید، لازم است بیشتر فکر کنید و یک مشاور امن برای صحبت کردن انتخاب کنید. مشاوره تلفنی خیانت یک گزینه خوب و بی طرفانه برای افرادی است که نمی دانند با چه کسی صحبت کنند و از عواقب انتخاب دوستان و آشنایان خود به عنوان هم صحبت برای این موضوع هراس دارند.
  • به احساسات و مشاهدات خود اعتماد کنید. اگر کنار همسرتان احساس امنیت نمی کنید و اغلب با رفتارهای مشکوک همسرتان مواجه می شوید، به حس ششم خود اعتماد کنید و اگر از خود می پرسید طلاق به خاطر خیانت درست است؟ حتما مقاله اش در ویکی روان را مطالعه کنید.
  • اگر می خواهید رابطه را احیا کنید، همراه با همسر خود در جلسات زوج درمانی شرکت کنید (پیشنهاد می کنیم در این زمینه حتما مقاله مشاوره زوج درمانی چیست؟ را بخوانید.) در این جلسات معمولاً فرد خیانت کننده باید در مورد جزئیات و دلایل خیانت بعد از ازدواج به تفصیل صحبت کند. افشای این اطلاعات، فرد قربانی را در وضعیت بهتری قرار داده و آسیب کمتری به وی وارد می کند.

نبایدهای رفتار با همسر خیانت کار

طبیعتا اگر شما رفتاری داشته اید که منجر به وضعیت نادرستی شده است باید آن رفتار را اصلاح کنید حتی اگر بگوییم هر چه می خواهد باشد، این موضوع نمی تواند خیانت طرف مقابلم را توجیه کند! که البته سخن درستی است، ولی آخرش یک جای زندگی تان باید تصمیم به اصلاح یک سری رویکردهای اشتباه تان بگیرید مثلا اینکه:

۱- از گرفتن تصمیمات عجولانه خودداری کنید

جدایی، ادامه دادن به رابطه، تشکیل پرونده طلاق، گرفتن حضانت فرزندان و غیره از جمله تصمیماتی است که باید بیشتر مورد تأمل قرار گیرند. بر اساس یک قاعده کلی، گرفتن تصمیمات کلی طی ۶ ماه اول چندان پیشنهاد نمی شود. حتما می پرسید اگر طلاق نگیریم، قهر نکنیم و … پس چه کار کنیم؟ مشاوره گرفتن بهترین لطفی است که در حق خودتان، رابطه تان و افرادی که درگیر این رابطه هستند می کنید. صحبت کردن از خیانت برای هر کسی می تواند سخت باشد. اگر نمی توانید در این باره صحبت کنید پس درموردش بنویسید! مشاوره متنی خیانت دقیقا برای نوشتن شماست و شما می توانید طی این مدت که صبر می کنید، روی ترمیم خودتان کار کنید.

برای افزایش اطلاعات تان در زمینه رفتار با همسر خیانتکار توصیه می کنیم مقالات زیر را هم بخوانید:

۲- از مهرورزی به عنوان وسیله ای برای رفع مشکلات استفاده نکنید

یکی از تاثیرات روانی خیانت این است که شخص احساس ناکافی بودن می کند و برای جبران این حس رو به مهرورزی بیشتر می آورد. این کار مثل پاک کردن صورت مسئله است و کمکی به حل مشکل اصلی نمی کند. اصلا چه بسا همین رفتار است که انجامش به شکل غلط منجر به بروز پدیده خیانت شده است. شخصیتی که ظلم را بپذیرد یا در مقابل ظلم باز هم خودش را در وضعیت آسیب پذیری قرار بدهد شخصیت نرمالی نیست و باید برای اصلاح این رویه تلاش کند.

۳- از تلافی کردن اکیداً خودداری کنید

با همسر خیانت کار چه باید کرد ؟

یکی از پیامدهای خیانت کردن این است که شخص مقابل احساس می کند به خاطر وفاداری اش سرش کلاه رفته است! تلافی برای مدت کوتاهی به فرد آرامش می دهد. اما همین حس خوب در نهایت به یک فاجعه منجر شده و درگیری های ذهنی بیشتری را برای فرد قربانی ایجاد می کند.

۴- همسرتان را در مورد کارهایی که نسبت به انجام آن ها اطمینانی ندارید، تهدید نکنید

در رفتار با همسر خیانت کار به هیچ وجه چنین جمله ای را به کار نبرید: «اگر یک بار دیگر خیانت کنی، برای همیشه از تو جدا می شوم». در صورتی این جمله معنا پیدا می کند که هنگام وقوع خیانت برای بار دوم بتوانید وسایل زندگی تان را جمع کنید و برای همیشه فرد را ترک کنید. در غیر این صورت، تنها به خدشه دار شدن اعتبار خود دامن زده اید. پس این موضوع را نه تنها در مورد روبرو شدن با خیانت همسر بلکه به عنوان یکی از نبایدها در رفتار با همسر در نظر بگیرید.

۵- سرتان را مثل کبک زیر برف نکنید

وانمود کردن به این که مشکلتان به زودی حل می شود، کمکی به رفع مشکل نمی کند. از طرفی خود را مقصر ندانید و تصور نکنید اعمال و رفتار شما منجر به خیانت همسرتان شده است. به این فکر کنید که عمل خیانت همسر خیانت کار اساساً اشتباه است و عواملی مثل سن و سال، تناسب اندام، مسائل کاری و غیره دلیل موجهی برای خیانت همسرتان محسوب نمی شود. اگر این موضوع باعث شده به افسردگی مبتلا شوید خواندن مقاله درمان افسردگی بعد از خیانت همسر می تواند به شما کمک کند.

در اینجا لیستی از مشاورانی که می توانند در زمینه رفتار با همسر خیانت کار به شما کمک کنند را آورده ایم:

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
سید محمد ستارزاده سید محمد ستارزاده
مشاور روانشناس
از 87,500 هزار تومان
علیرضا سروش علیرضا سروش
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
مریم جاویدی مریم جاویدی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
بابک ساسانی بابک ساسانی
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
نسرین دشتبانیان نسرین دشتبانیان
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
سعید بابایی سعید بابایی
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
مریم سادات موسی کاظمی مریم سادات موسی کاظمی
مشاور روانشناس
از 87,500 هزار تومان
نیلوفر نادعلی نیلوفر نادعلی
دکتری روانشناسی
از 112,500 هزار تومان

مقابله با چالش های خیانت و رفتار با همسر خیانتکار در ویکی روان

همانطور که دیدید اقداماتی که باید انجام دهید و کارهایی که نباید انجام بدهید تعداد زیادی ندارد و غیر ممکن هم نیستند. پس خیلی به خودتان سخت نگیرید. گذر زمان زخم های شما را التیام می بخشد پس به خودتان زمان بدهید تا بتوانید به وقتش بهترین تصمیم را بگیرید و برای آن آماده شده باشید. چنانچه برای حضور در دفاتر مشاوران زمان ندارید مشاوره آنلاین خیانت می تواند گزینه خوبی برای التیام شما باشد. ما در ویکی روان متوجه حجم آسیب دیدگی شما هستیم و تنها چیزی که از شما می خواهیم این است که نگاه تان به موضوع این باشد: جلوی ضرر را از هر کجا که بگیریم یک منفعت است!

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا