عشق

تعریف عشق درمانی چیست؟ (5 کاربرد عشق درمانی)

عشق درمانی چه کاربردی در زندگی دارد؟

عشق درمانی یعنی استفاده از قدرت انواع عشق برای بهبود شرایط در تمام بخش های زندگی! این کاری است که معمولا در جلسات مشاوره روابط عاطفی به زوجین آموزش داده می شود تا بتوانند از نعمتی که در اختیار دارند برای تجربیات بهتر خود استفاده کنند. در ادامه بیشتر توضیح می دهیم منظور از عشق درمانی چیست و چه کاربرهایی دارد؟

عشق درمانی (LT – Love Therapy) چیست؟

با سایت روانشناسی ویکی روان همراه باشید.

عشق به جد یکی از بزرگترین نعمات خداوند بزرگ به بشر است. عشق انگیزه متعالی شدن و سامان یافتن است و میتوان از عشق برای درمان هر چیزی استفاده نمود. اگر بدانیم منظور از عشق چیست می توانیم از قدرت عشق درمانی در زندگی استفاده کنیم.

مکتب روانشناسی عشق درمانی (LT) با شعار (عشق بر هر درد بی درمان دواست) در سال ۱۳۹۰ توسط سید محمدعلی لوح موسوی بنیان گذاری شد.

این مکتب روانشناسی با رویکرد اهمیت عشق در زندگی، کار خود را با برگزاری سمینارهای پرشور در شهر کوالالامپور کشور مالزی آغاز کرد. پس از آن سمینارهای عشق درمانی (LT) در شهرها و استانهای ایران از جمله تهران، اصفهان، کرج و قزوین و مشهد برگزار شد.

این مکتب روانشناسی معتقد است عشق می تواند زندگی فردی و اجتماعی انسانها را متحول کند و زندگی آنها را از روزمرگی و ناامیدی نجات دهد.

از دیدگاه علمی، مکتب روانشناسی عشق درمانی (LT) از تمامی دیدگاههای روانشناسی از جمله روانکاوی، روانشناختی و روانزیستی جهت تغییر مسیر زندگی انسان به سوی عشق موفق استفاده میکند.

البته از این تکنیک ها در جلسات مشاوره روانشناسی هم توسط متخصصین دیگر استفاده می شود تا افراد بتوانند از خواص عشق در زندگی استفاده کنند.

کلاسهای عشق درمانی (LT) در پنج فصل تدریس می شوند

شاید برای شما هم سوال باشد که چطور از عشق درمانی در زندگی استفاده کنیم؟ مسیر یادگیری عشق درمانی چیست؟

۱. فصل عشق شناسی

در این مرحله افراد با معنای علمی عشق از دیدگاه علم روانشناختی و روانزیستی آشنا می شوند تا بتوانند در زندگی تفکر خود را نسبت به عشق تغییر دهند.

بنیان اصلی مطالب این فصل نظریه مثلث عشق دکتر استرنبرگ است که قبلا در ویکی روان مفصل درباره آن صحبت کرده ایم.

۲. فصل اعتیاد به عشق در عشق درمانی

سرفصل مطالب این فصل نظریه دکتر سوزان پی بادی می باشد که معتقد است یکی از مهمترین ریشه های مشکلات روانی افراد، روابط عاشقانه اعتیاد گونه می باشد. که با آن اعتیاد به عشق هم گفته می شود.

افراد در این دوره با انواع روابط اعتیادگون آشنا شده و به نحوه درمان خود آگاه می شوند. البته در جلسات مشاوره شکست عاطفی هم توضیحات کامل درباره این نوع اعتیاد و راه های درمانی داده می شود.

۳. فصل عشق یابی

مطالب این فصل به قوانین جذابیت افراد برای جنس مخالف و نحوه شناخت شخصیت واقعی افراد می پردازد.

در این فصل از نظریه آنیما و آنیموس روانشناس نامی کارل گوستاو یونگ و دیگر نظریات علمی شخصیت شناسی استفاده می شود. اگر به این موضوعات علاقه دارید می توانید از خدمات مشاوره خودشناسی ویکی روان به صورت غیرحضوری استفاده کنید. همچنین امکان خرید ارزی مشاوره خارج از کشور برای فارسی زبانان مقیم خارج وجود دارد.

۴. فصل عشق پروری

فصل چهارم عشق درمانی به آموزش روشهای مدیریت روابط عاشقانه و مدیریت احساسات عاطفی می پردازد.

مباحث هوش هیجانی و تیپ های شخصیتی افراد در روابط عاشقانه در این فصل آموزش داده می شود.

۵. فصل عشق درون

در این فصل افراد به یک راهکار همیشگی و قطعی برای بالا بردن اعتماد به نفس خودشان دست پیدا می کنند.

قابل توجه است تمامی منابع آموزشی کلاسهای LT) Love Therapy) علمی و کاربردی هستند.

تاکنون بیش از هزاران نفر در سرتاسر جهان در سمینارها و کلاسهای عشق درمانی (LT) شرکت کرده اند و زندگی عاشقانه شان به بهترین تبدیل شده است.

پیشنهاد ویکی روان برای استفاده بهتر از عشق درمانی

برای استفاده بهتر از موضوعات عشق درمانی می توانید به صورت غیرحضوری در ویکی روان از خدمات وبینار روانشناسی یا حتی مشاوره آنلاین روابط عاطفی استفاده کنید.

حضور متخصص روانشناس می تواند دیدگاه تان نسبت به عشق و استفاده بهینه از آن را تغییر دهد. روش های متنوعی مانند مشاوره تلفنی با روانشناس امکان دسترسی سریع به روانشناس در ویکی روان را فراهم کرده اند.

مشاوره تصویری با روانشناس

ویکی روان

ویکی روان سامانه سلامت روان با خدمات متنوع برای تمام فارسی زبانان است. می‌توانید در ویکی روان مشاوره روانشناسی برگزار کنید، در وبینارهای روانشناسی شرکت کرده و از مطالب مرتبط با روانشناسی استفاده کنید. جلسات مشاوره روانشناسی ویکی روان به صورت آنلاین، تلفنی و متنی برگزار می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا