روانشناسی استرس در انواع تیپ ها
در این مطلب امروز قصد بیان روانشناسی شناخت استرس در انواع تیپ ها را داریم مثلا افرادی در حال جبهه گیری در مقابل اشیاء و افراد دیگر بوده و معمولاً نبض آنان تند بوده و کمی عصبی هستند و انواع دیگر سخنان تند می زنند و در شیوه زندگی افراطی، روی زمان حساس میباشند
فهرست موضوعات بررسی شده
بررسی استرس در انواع تیپ ها
با سایت روانشناسی ویکی روان همراه شوید
رفتارهای تیپ A در برابر استرس
افرادی در حال جبهه گیری در مقابل اشیاء و افراد دیگر بوده و معمولاً نبض آنان تند بوده و کمی عصبی هستند.
سخنان تند می زنند و در شیوه زندگی افراطی، روی زمان حساس میباشند. برنامه ریزی می کنند کم صبرند.
در بدست آوردن مقام، مال و چیز های دیگر عجول بوده و هیچ گاه از موقعیت های بدست آمده احساس رضایت نمی کنند. ریسک زیادی در زندگی دارند و به همین دلیل پر استرسند.
در بررسی استرس در انواع تیپ ها مشخص شده است که این افراد بیشتر از دیگران به امراض قلبی دچار می شوند و این به آن دلیل است که این افراد صدای بلندی دارند و از کروه در می روند، تند و سریع صحبت می کنند.
این تغییرات خود مختار ممکن است شامل بالا بردن فشار خون، افزایش ضربان قلب، و در نتیجه نارسایی قلب می شود.
تفاوت و عکس العمل تیپ B در برابر استرس
افرادی که در این گروه قرار می گیرند از نظر ظاهر کاملاً آرام به نظر می رسند ولی در برابر استرس کاملاً ضعف نشان می دهند و احساس درماندگی و ترس از شکست می کنند، ترس همه وجودشان را می گیرد.
اینها در برابر استرس فشار خونشان می افتد و از بیماریهایی مثل تشنج عضلانی، مشکلاتی تنفسی، ناراحتی های معده رنج می برند.
ولی در این گونه افراد آرامش و تعامل بیشتری وجود دارد و چون صبر دارند زمان عامل به وجود آورنده استرس در آنها نیست و به همین جهت منتظر می شوند تا به مرور زمان مشکل حل شود و اینها بیشتر درونی فکر می کنند و به همین جهت بیشتر دچار ناراحتی معده هستند.
عکس العمل تیپ ۱ و ۲ افراط و تفریط
اینگونه افراد در بعضی از امور بسیار ضعیف و در برابر بعضی اتفاقها بسیار قوی هستند. مثلاً مردی که در محیط کار کاملاً آرام ولی در منزل کاملاً بی قرار است یا بیشتر با محیط خودشان را وفق می دهند .
دربرابر دوستان بگو و بخند و صمیمی و موقع استرس بی تفاوت هستند اما در مقابل همسر خود حساس و نکته بین و نکته سنج هست.
به یاد داشته باشید همیشه استرس زیان بار نیست، بسیاری مواقع استرس خوب برای پیشرفت و ترقی ما لازم و ضروری میباشد که باید از آنها استقبال کنیم تنها نکته این است که نباید اجازه دهیم آنها بر ما چیره شوند.