از دیدگاه مشاور ازدواج، چرا ازدواج ها شکست می خورند؟
از دیدگاه مشاور ازدواج، چرا ازدواج ها شکست می خورند و جدایی حاصل می شود؟ قبلا درویکی روان درباره اشتباهاتی که به طلاق ختم می شوند صحبت کردیم، اما این موضوع متفاوت است. در جلسات مشاوره ازدواج آنلاین یا حضوری، مشاورین به این موضوع می پردازند که چرا ازدواج ها شکست می خورند و عشقی که روزی حرارت زیادی داشت، امروز خاموش شده است! در ادامه این مطلب سایت مشاوره روانشناسی ویکی روان به بررسی دقیق علت پایان ازدواج از دید مشاور ازدواج می پردازیم.
از دیدگاه مشاور ازدواج، چرا ازدواج ها شکست می خورند؟
با وبلاگ روان شناسی ویکی روان همراه باشید.
افراد در پنجاه درصد ازدواج ها، هیچ تلاشی برای رابطه خود نمی کنند، درست مثل اینکه همه می دانند چه مواد غذایی برایشان خوب است اما غذای سالم نمی خورند!
این ارتباط متناقض در بادوام ترین و مهم ترین روابط ما وجود دارد که در این شرایط کمتر رشد کرده و متفکر می شویم
وقتی بعد از ازدواج کردن فضای زندگی خود را با شخص دیگری شریک می شویم، امور مالی خود را به هم گره می زنیم، در مورد مسائل جنسی و تصمیمات بی شمار زندگی روزمره با هم مذاکره می کنیم.
پس از آن، چمدان و باری است که از خانواده اول با خود آورده ایم و همه مسائل حل نشده گذشته و استرس های زندگی را روی هم می ریزیم.
اگر دارای فرزند باشیم یا فردی را به فرزندخواندگی بپذیریم باز هم شرایط دشوارتر می شود، زیرا هیچ چیز در ازدواج سخت تر از جمع یا تفریق یک عضو خانواده نیست. در واقع، نکته جالب اینجاست که همه ازدواج ها تا اولین تولد کودک از بین نمی روند.
از نظر مشاور ازدواج، چرا ازدواج ها شکست می خورند؟
یکی از راه های درک اینکه چرا ازدواج ها شکست می خورند، در نظر گرفتن واکنش جنگ یا گریز است. وقتی اضطراب بیشتر شده و طولانی می شود، حتی بالغ ترین روابط نیز ممکن است شبیه یک رابطه ناکارآمد به نظر برسند.
به تعبیر مری کار “Mary Karr” رمان نویس:
ازدواج ناکارآمد هر ازدواجی است که بیش از یک نفر در آن حضور داشته باشد. حتی در بهترین ازدواج ها نیز فاصله های بسیار زیاد، درگیری زیاد و درد بیش از حد وجود دارد
ما نمی توانیم به صورت خودکار جنگ کرده یا فرار کنیم. ازدواج تیر برقی است که اضطراب و شدت را از هر منبعی جذب می کند. دقت کنید که استرس همیشه با ما خواهد بود.
زندگی مانند یک چرخه هست، بنابراین برای افراد متاهل عادی است که بین درگیری (واکنش جنگ) و فاصله (واکنش گریز) مدام درگیر باشند.
زمانی که کائنات نیز یک استرس فوق العاده به شما می دهد، مسلما آشفته خواهید شد مانند: بیماری مادرتان، مرگ سگتان، اعتیاد پسرتان و بیکاری شوهرتان در همان سال.
نتیجه گیری
اگر اراده خوبی دارید و آرزوی واقعی برای روابط بهتر دارید، کتابهای زیادی در این رابطه وجود دارد که می توانند به شما کمک کنند.
در ازدواج، مانند یادگیری زبان یا ایجاد یک برنامه ورزشی، هیچ چیز مهمتر از انگیزه نیست. این یکی از مهم ترین دانستنی های قبل ازدواج است که همه باید از آن مطلع باشند. حتی اگر فکر می کنید همه راه ها را امتحان کرده اید، همیشه کار جدیدی برای انجام دادن وجود دارد.
اگر فکر می کنید اوضاع در ازدواجتان رو به راه نیست یا نیاز دارید فردی متخصص به شما کمک کند، حتما می توانید در بخش مشاوره ازدواج و زج درمانی سایت ویکی روان با مشاور مورد نظرتان جلسات صوتی و تصویری برگزار نمائید: