رزرو تلفنی مشاوره روانشناسی ویکی روان: 02191099110

مشاوره روانشناسی مثبت گرا در ویکی روان

نتایج مشاورین مشاور روانشناس مثبت گرا در ویکی روان
تجربه کاربران ما نظر کاربران از مشاوره در ویکی روان
چطور مشاوره آنلاین بگیرم؟ راهنمای گام به گام مشاوره

میتوانید در بین نام مشاورین ویکی روان جستجو کنید

یا بر اساس موضوع مشاوره، مشاور خود را انتخاب کنید

مشاوره آنلاین ویکی روان

مشاوره آنی امکان برگزاری جلسه مشاوره در زمان حال را ممکن می کند

می توانید یک جلسه مشاوره یا پکیج مشاوره با تخفیف بسیار ویژه تهیه کنید

مشاوره آنلاین ویکی روان

می توانید از سراسر دنیا، به صورت ریالی و ارزی هزینه جلسات مشاوره را پرداخت کنید

امکان پرداخت به صورت ارزی برای فارسی زبانان خارج از ایران، با استفاده از اکانت پی پال (PayPal)، مستر کارت (MasterCard) یا ویزا کارت (Visa card) میسر است

مشاوره آنلاین ویکی روان

بدون نیاز به نصب هیچ نرم افزار جانبی، جلسات مشاوره به صورت ایمن در سایت برگزار می شوند

لینک ورود به اتاق جلسه داخل پروفایلتان در سایت قرار می گیرد

مشاوره آنلاین ویکی روان
تضمین کیفیت بالای فنی
تنوع در خدمت رسانی
نهایت امنیت
روانشناسان حرفه ای
ارتباط با تیم پشتیبانی برای برقراری ارتباط با ویکی روان و دریافت راهنمایی میتوانید از طریق لینک روبرو اقدام کنید

روانشناسی مثبت گرا یعنی: می توانی

روانشناسی مثبت گرا مبحثی جدید در رشته روانشناسی است، شاخه ای که اهداف جدیدی در سر دارد و با دیدی متفاوت به موضوعات نگاه می کند. اگر برایتان سوال است که روانشناسی مثبت گرا چیست حتما در ادامه با سایت مشاوره روانشناسی ویکی روان همراه باشید.

تعریف روانشناسی مثبت گرا چیست؟

بیش از نیم قرن است که علم روانشناسی در رابطه با انواع اختلالات روانی، ناتوانی ها، کمبودها و عوارض ناشی از آن صحبت می کند، اما حدود دو دهه ای ست که مبحث جدیدی بنام رشته روانشناسی مثبت گرا مطرح شده، روانشناسی که بر پایه توانستن و خلق کردن است.

در ادامه این متن شیلا توکلی، روانشناس مثبت گرا آنلاین و عضو تیم مشاوره روانشناسی آنلاین سایت ویکی روان به بررسی دقیق تعریف روانشناسی مثبت گرا می پردازد.

منظور از رشته روانشناسی مثبت گرا چیست؟

در روانشناسی مثبت‌گرا شاهد این هستیم که علم روانشناسی، نگاه منفی خود را از روان انسان برداشته و توجه خود را به مثبت ها معطوف داشته است، مثبت هایی مانند، استعدادها، توانمندی ها، فضلیت ها و اینکه چطور انسان می تواند بهتر زندگی کند.

  • چگونه می شود سطح رضایت از زندگی را برای انسان ها افزایش داد؟
  • خوشبختی چیست؟
  • راه های رسیدن به شادمانی پایدار کدام است؟
  • از همه مهمتر انسان چطور می تواند برای زندگی خود معنایی تعریف کند و برای رسیدن به آن به درجه ای از خودشکوفایی برسد؟

اینها مهم ترین مولفه های روانشناسی مثبت گرا هستند و در واقع اصول روانشناسی مثبت گرا را تشکیل می دهند.

مولفه های روانشناسی مثبت گرا چیست؟

پدر علم روانشناسی مثبت مارتین سلیگمن، استاد دانشگاه پنسیلوانیا، موضوع را اینطور بیان می کند که:

بجای اینکه دائما به بیماران و بیماری هایشان بپردازیم بهتر است به راه های رشد، موفقیت و شادی انسان ها فکر کنیم.

بهتر است به آنها کمک کنیم که قادر شوند در تفکر خود تغییر ایجاد کرده و با تمرکز روی آنها برای بهبود کیفیت زندگی و افزایش سطح رضایتمندی خود کاری کنند.

لازم به ذکر است، که روانشناسی مثبت‌گرا با مفاهیم مثبت اندیشی و قانون جذب که در مباحث انگیزشی مورد توجه قرار گرفته کاملا متفاوت بوده و پایه های تحقیقاتی و علمی دارد!

یکی از نظریات مهمی که در رشته روانشناسی مثبت گرا بسیار مطرح است، نظریه شادکامی پایدار است.

در واقع تفاوت روانشناسی مثبت گرا با مثبت اندیشی به همین نظریه شادکامی پایدار مربوط می شود.

در این نظریه سونیا لوبو میرسکی و همکارانش تعیین کننده های شادکامی را مشخص کرده اند و سهم هر یک را در فرمولی که به آن فرمول شادکامی می گویند معین ساخته اند.

سلیگمن در آثار خود از این نظریه در تبیین شادی و شادهای اصیل استفاده کرده و به آنها ارجاع داده است.

در این فرمول از روان شناسی مثبت گرا سهم عوامل ارثی و تثبیتی ۵۰ درصد شادکامی ما را تعیین می کند که قابل تغییر نیست.

۵۰ درصد مابقی را ترکیبی از عوامل ارادی و محیطی تعیین می کنند که می توانیم بگوییم بخش اعظم آن عوامل ارادی و اختیاری است و تنها ۱۰ درصد آن عوامل محیطی را در نظر گرفته اند.

خانم لوبومیرسکی معتقد است مبحثی بعنوان مهندسی شادی وجود دارد که با تعدیل عواطف و از میان برداشتن تردمیل شادی، یعنی عادی شدن لذت های آنی و تبدیل آن به شادی های ماندگار می توان به آن رسید و لحظات ماندگار تری را تجربه کرد.

هدف روانشناسی مثبت گرا چیست؟

رویکرد روانشناسی مثبت گرا، پیوند جالبی را با رویکردهای شناخت درمانی در گرایش بالینی و همینطور واقعیت درمانی در تیوری انتخاب دارد که بنوعی آنها را با هم پیوند داده و در نهایت با گذر از این مباحث قدیمی تر می توان به واقع بینی و مثبت گرایی رسید.

در جلسات مشاوره روانشناسی مثبت گرا از هنر عشق ورزیدن صحبت به عمل می آید.

از عدالت و انصاف از شجاعت و میانه روی، از خرد و دانش، از آزادی و تفریح و از تمامی توانمندی ها و فضلیت های بشری و راه شناخت و دستیابی به آنها.

رشته روانشناسی مثبت گرا از این می گوید که چگونه باید عادات مضر را کنار گذاشت و برای بهبود روابط اندیشید و آنها را جایگزین کرد.

چگونه باید علاوه بر هوش و استعداد منطقی (IQ) به هوش هیجانی (EQ) نیز توجه کرده و هیجانات خود را بهتر مدیریت کنیم تا در روابط خود موفق تر عمل کنیم.

در روان درمانی مثبت بیشتر به بهباشی و برنامه های عملی آن مانند شناسایی نقش خاطرات، بخشش، شکرگزاری، قناعت، خوش بینی، عشق و دلبستگی و افزایش معنا پرداخته می شود.

راهکارهای روانشناسی مثبت گرا کدامند؟

در جلسات مشاوره آنلاین روانشناسی مثبت گرا در ویکی روان، برای شاد بودن تکنیک هایی معرفی می شود.

برای پرورش خلاقیت توصیه هایی شده و در رابطه با عادت های سازنده ای مثل گوش سپردن، تشویق، اعتماد، حمایت، احترام، پذیرش و گفتگو در روابط بسیار تاکید شده است.

در مفاهیم رشته روانشناسی مثبت گرا خوشبختی به معنای واقعی برای مخاطب تشریح می شود و برای دستیابی به آن راه هایی پیشنهاد می گردد.

در مورد خوش اخلاقی تعریف عامه خندیدن و نداشتن اخم بر چهره کنار می رود و مفهوم عمیق و ماندگار تر آن که شامل همدلی، خویشتن داری، احترام، بردباری، از خودگذشتگی و انصاف است جایگزین می شود.

چرا روانشناسی مثبت گرا اهمیت دارد؟

یکی از مولفه های مشاوره آنلاین در روانشناسی مثبت گرا این است که از بزرگترین خردمندی که لذت بردن در لحظه حال است بطور مکرر صحبت می شود. زیرا که تنها واقعیت هستی است و جز این بازی فکر و اندیشه است.

از ویژگی های اهداف خوب، صحبت می شود که چگونه باید دقیق و صریح معین شود، قابل اندازه‌گیری بوده و چطور کاملا قابل دستیابی است و در واقعیت می توان به آن رسید و حتی زمان آنرا تعیین کرد.

در رابطه با شناخت ارزش های واقعی انسان، دوری از افکار منفی، توجه و خود آگاهی موضوعات زیادی مطرح می شود که با مطالعه آنها می توان به نکات بسیار مثبت و موفق آمیزی دست پیدا کرد.

از انواع مهارت ها سخن به میان می آید.

مهارت هایی مانند (مولفه های روانشناسی مثبت گرا) :

  • همدلی
  • خود آگاهی
  • تفکر نقادانه
  • کنترل استرس
  • حل مسله
  • مهارت های ارتباطی
  • تصمیم گیری
  • و غیره

چرا باید از مشاوره روانشناسی مثبت‌ گرا استفاده کنم؟

در نهایت در جلسات مشاوره روانشناسی مثبت گرا به شما آموخته می شود که چگونه از زندگی یکنواخت و بی معنی و پوچ فاصله گرفته آنرا معنادار سازید. 

از گذشته دردناک و نگرانی های بیخود آینده دور شده و بجای احساس اضطراب و نگرانی و افسردگی احساساتی مانند خرسندی، بخشش و رضایت از زندگی و شادکامی را تجربه نمایید.

مشاوره روانشناسی مثبت گرا می‌ گوید از لذت های موقت دست برداشته و به شادکامی های روز افزون خود که پایدار تر باشند بیافزایید.

استفاده از خدمات مشاوره روانشناسی مثبت گرا به صورت آنلاین یا حضوری، در نهایت تاثیر شگرفی بر زندگی افراد خواهد داشت. این تاثیرات در تمامی جنبه های فردی و اجتماعی نمود خواهد کرد و دید متفاوتی از روانشناسی و مشاوره در ذهن افراد به جا می گذارد.

جلسات مشاوره روانشناس مثبت گرا در ویکی روان

خوشبختانه افتخار حضور تعدادی از بهترین روانشناس های مثبت گرا را در ویکی روان داریم.

اگر به دنبال رویکری نوین برای رهایی از مشکلات فردی و حتی خانوادگی هستید می توانید از مشاوره روانشناسی مثبت گرا در ویکی روان استفاده کنید.

در همین صفحه، روانشناس مثبت گرای خود را انتخاب و در صفحه ایشان در ویکی روان، زمان جلسه مشاوره آنلاین را تهیه نمائید.

سوالات متداول