کسب و کارثروتمدیریت

هوش مالی مؤثر در حل مشکلات مالی

اولین بار اصطلاح هوش مالی توسط رابرت کیوساکی مطرح شد. هوش مالی تنها بخشی از هوش ذهنی است که برای حل مشکلات مالی از آن استفاده می‌شود.

هوش مالی بخشی از هوش کلی شماست که می‌توانید به وسیله آن بخشی از مشکلات مالی خود را حل کنید. برای استفاده از هوش مالی پیش از هر چیز باید بیاموزید که آن را تقویت کنید تا از وخیم‌تر شدن اوضاع جلوگیری کرده باشید.

حل مشکلات مالی با هوش مالی

با سایت روانشناسیویکی روان همراه باشید.

داشتن هوش مالی بالا به این معناست که شما می توانید به موفقیت‌های مالی بیشتری دست پیدا کنید و از مشکلات مالی دوری کنید. افراد دارای هوش مالی می‌توانند هوشمندانه عمل کرده و درآمد خوبی بسازند.

مدیرانی که هوش مالی پایینی داشته باشند غیرمسئولانه رفتار کرده و میزان موفقیت خود را پایین می‌آورند، در حالیکه مدیران دارای هوش مالی معمولا تصمیماتی هوشمندانه‌تر می‌گیرند و اقدامات درست‌ تری برای بهبود شرایط مالی به کار می‌بندند. این افراد می‌دانند که برای مدیریت پول‌شان چه کاری باید بکنند و از چه کاری اجتناب کنند.

هوش مالی در افراد مختلف متفاوت است که دو عامل موثر برای تشخیص آن عبارتند از:

کسب درآمد بیشتر

کسب درآمد یکی از عواملی است که می‌توانید هوش مالی افراد را با آن مقایسه کنید. کسی که درآمد ماهیانه بالاتری دارد بی‌شک از هوش مالی بیشتر برخوردار است.

محافظت از ثروت و حفظ آن

بدین معنی که شما تا چه حدی می‌توانید از مال خود در برابر غارتگران مالی (عواملی که باعث از بین رفتن پول شما می‌شود) محافظت کنید.

مشکلات مالی

چهار روش وجود دارد که با کمک آنها می‌توانید هوش مالی‌تان را بسازید!

  1. اگر شما از وظایف کاری‌تان که واقعا دوست ندارید انجام‌شان دهید سر باز زنید یا از انجام آنها تمرد و چشم‌پوشی کنید، فکر می‌کنید چندوقت کار شما دوام بیاورد؟ طول نمی‌کشد، مطمئن باشید! شغل‌تان، منبع مالی و درواقع پول شما است.
  2. توجه داشته باشید که چگونه با پول‌تان رفتار می‌کنید و روزانه چه تصمیماتی اتخاذ می‌کنید که وضع مالی‌تان را بهتر یا بدتر می‌کند. به این مسئله که فقط رفتاری را از خود بروز دهید که به نفع شماست متعهد باشید، این هوش مالی شما را افزایش می‌دهد.
  3. اغلب مواقع این تفکر ماست که در جایی که هیچ رشد فکری نداریم نگه‌مان می‌دارد. برای افزایش هوش‌ مالی و احساس کامیابی مالی، طرز تفکرتان را تغییر دهید.
  4. خرج‌های روزانه‌تان را کنترل کنید. افزایش هوش مالی شامل تخصیص زمان‌تان به انجام کارهایی است که واقعا برای زندگی سالم‌تر با پول به آن نیاز دارید. برای این‌که رابطه‌تان با پول بهتر باشد نیاز دارید کارهای بهتری با پول انجام دهید. رهاسازی خودتان از بدهی‌ها، هوش مالی‌تان را افزایش می‌دهد، بنابراین خرج روزانه‌تان را شدیدا کنترل کنید. به جای این‌که منتظر بمانید و به این بیندیشید که آیا می‌توانید از پس خواسته‌های‌تان برآیید، هر ماه زمانی را به این اختصاص دهید که برنامه‌ای را برای امور مالی‌تان بنویسید و دقیقا پولی را که به‌دست می‌آورید و نیز انتخاب‌های‌تان برای چگونگی خرج کردنش را مشخص کنید. انجام این کار قدرت کنترل بیشتر پول‌تان را به شما می‌دهد.

هر شخصی می‌تواند هوش مالی خود را افزایش دهد و باید بدانید که برای این کار نیازی به تحصیلات دانشگاهی ندارید بلکه کافی است به بهبود وضعیت مالی‌تان متعهد باشید و راهکارهای لازم برای رسیدن به ثروتمند شدن را بیابید.

هر شخصی می‌تواند هوش مالی‌اش را افزایش دهد. کافی است کاملا به بهبود وضعیت مالی‌تان متعهد و علاقه‌مند باشید. صرف‌نظر از این‌که شما چگونه پول می‌سازید، می‌توانید از همین حالا هوش مالی‌تان را افزایش دهید. این‌ توصیه‌ها به شما قدرت مالی می‌بخشند.

ویکی روان

ویکی روان سامانه سلامت روان با خدمات متنوع برای تمام فارسی زبانان است. می‌توانید در ویکی روان مشاوره روانشناسی برگزار کنید، در وبینارهای روانشناسی شرکت کرده و از مطالب مرتبط با روانشناسی استفاده کنید. جلسات مشاوره روانشناسی ویکی روان به صورت آنلاین، تلفنی و متنی برگزار می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا