مقالات روانشناسی افسردگی در ویکی روانبیماری

راه های غلبه بر روان‌پریشی در دانشجویان

مهم‌ترین مواردی که شما بایستی در مورد بیماری روان‌پریشی در سال‌های دانشگاه از آن‌ها آگاه باشید مواردی هستند که در این مقاله گنجانده شده است، در ادامه به بررسی روشهای غلبه بر روان‌پریشی در دانشجویان میپردازیم.

با ویکی روان همراه باشید.

دخترتان لیزا ساعت ۲ نصف شب شما را صدا می‌کند. چون او ترسیده است. او صداهایی از زیر کمد لباس می‌شنود که به او می‌گویند او ارزش و اهمیتی ندارد. او اخیراً افسرده شده است و شما در حیرت هستید که آیا ذهن او به شکل موذیانه با او بازی می‌کند. شما می‌خواهید که با هم‌اتاقی‌اش صحبت کنید، او موافقت می‌کند صبح زود با او به مرکز مشاوره محوطه دانشگاه برود.

غلبه بر روان‌پریشی در دانشجویان

شما تماسی از پلیس دانشکده دریافت می‌کنید. پسرتان، آدام بعد از اینکه به داخل کلاس درس دوید درحالی‌که فریاد می‌زد جاسوسان دولتی او را تعقیب می‌کنند، به اورژانس برده شده است. او شب گذشته کوکائین مصرف کرده بود و در قسمت‌های مختلف محوطه دانشگاه کل شب را پنهان شده بود.

علائم روان‌پریشی نظیر شنیدن صداها و احساس پارانویایی (بدگمانی) بیشتر از آنچه فکر می‌کنید در افراد دانشگاهی اتفاق می‌افتد. هر یک یا دو هفته در دانشکده‌ای که من به‌عنوان روان‌پزشک در آن فعالیت می‌کنم دانشجویی را می‌بینم که علائم روان‌پریشی دارند. سال گذشته، گزارش شد که ۳ نفر از هر ۱۰۰۰ نفر دانشجو به یک اختلال مزمن روان‌پریشی بنام جنون جوانی مبتلا هستند.

حتما بخوانید: چگونه خواب عمیق داشته باشیم؟

این تعداد ممکن است که کمتر از تعداد واقعی تخمین زده شده باشند، چون بیشتر مردم تجربیات روان‌پریشی کوتاه‌مدت مرتبط با استرس، ضربه روحی، افسردگی، اختلال دوقطبی یا مصرف مواد مخدر دارند. درواقع ۳ درصد از افراد یک دوره مشکل روان‌پریشی را در طول زندگیشان دارند.

بیماری

من وقتی با والدین فرزندان روان‌پریش درباره راه های غلبه بر روان‌پریشی در دانشجویان صحبت می‌کنم، معمولاً سردرگم هستند. این اتفاق چگونه اتفاق افتاد؟ پسرم خوب خواهد شد؟ دخترم می‌تواند ادامه تحصیل بدهد؟ در این مطلب ۱۰ موردی را که شما باید در ارتباط با روان‌پریشی در سال‌های دانشگاه از آن اطلاع داشته باشید ارائه می‌گردد.

بررسی راه های غلبه بر روان‌پریشی در دانشجویان

  1. روان‌پریشی حداقل به یکی از ۴ حالت توهم، هذیان، صحبت‌های درهم‌برهم، و رفتارهای آشفته و نامنظم دیده می‌شود. توهمات مثل شنیدن صداها یا دیدن افرادی که درواقع وجود ندارند. هذیان‌ها گم آن‌های نادرست هستند، مثل اینکه مربیان مدرسه به شما نگاه می‌کنند یا شما قدرت ماورائی دارید. صحبت‌های درهم‌برهم و آشفته می‌تواند به این شکل باشد که فرزند شما به‌صورت غیرمنطقی صحبت می‌کند، از موضوعی به موضوعی دیگر می‌پرد یا از موضوع خارج می‌شود. رفتار نامنظم حالت‌های مختلفی از آشفتگی تا رفتار کاتاتونیک را می‌تواند شامل شود.
  2. در دانشجویان به‌واسطه تجربیات روان‌پریشی و این تصور که آن‌ها در حال دیوانه شدن هستند یا هرگز نمی‌توانند دوباره به وضعیت عادیشان برگردند، می‌تواند حس ترس به وجود بیاید. این‌ها به‌واسطه علائمی که دارند برآشفته شده و اغلب خودشان را از شما مخفی می‌کنند. درنهایت ممکن است زمانی که نتوانند بر روی فعالیت کلاسی تمرکز کنند یا وقتی‌که یک دوست آن‌ها را ترغیب کند که به خدمات سلامت روانی دانشکده مراجعه نمایند به فکر کمک بیفتند.
  3. یک دوره روان‌پریشی نباید وسیله‌ای برای ممانعت از ادامه تحصیل فرزندتان باشد.در مثال اول، لیزا به خاطر بیماری افسردگی روان‌پریشی با تجویز داروی ضدافسردگی و داروی ضد روان‌پریشی تحت درمان قرار گرفت و توانست نیمسال تحصیلی را تمام کند. او بعداً داروی ضد روان‌پریشی را قطع می‌کند ولی داروی ضدافسردگی را به مدت طولانی ادامه می‌دهد. آدام هم چند روز بعد به‌صورت کامل از روان‌پریشی‌ای که به‌وسیله مصرف دارو در او به وجود آمده بود بهبود پیدا می‌کند و دیگر با اجتناب از مصرف داروها بیماری روان‌پریشی را هم حس نخواهد کرد. این‌چنین افراد که به‌صورت موقتی دچار روان‌پریشی شده‌اند از دانشگاه فارغ‌التحصیل خواهند شد. درمان و سبک زندگی صحیح احتمال حضور آن‌ها در دانشکده را بالا خواهد برد.
  4. درمان اولیه یا کامل در زمان بروز روان‌پریشی برای اولین بار می‌تواند علائم را کاهش داده و کارایی در دانشکده را بالا ببرد. مراقبت ویژه هماهنگ (CSC)، استاندارد طلایی درزمینهٔ درمان، آموزش خانواده، درمان اختصاصی، داروی ضدافسردگی با دز پایین و مشاوره شغلی و آموزشی را شامل می‌شود. تا زمانی که تعداد محدودی برنامه CSC در سرتاسر کشور وجود دارد، بسیاری از روان‌پزشکان اصول این روش را مدنظر قرار می‌دهند.
  5. شما بایستی یک حامی خوب برای درمان فرزندتان باشید. دانشگاه‌ها معمولاً درمانگران و روان‌پزشکان کافی برای ارائه خدمات بهتر به همه دانشجویان را در اختیار ندارند، بنابراین فرزند شما ممکن است که همه یا بخشی از درمانش را خارج از دانشگاه انجام دهد. با مسئول پرونده یا نماینده دیگر در مرکز مشاوره دانشکده برای مشخص کردن امکانات داخلی تماس بگیرید.
  6. روان‌پریشی می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های پیش روی شما باشد، بخصوص اگر فرزند شما مشکلات پیشرفته‌ای از نظر تفکر و فعالیت دارد که این حالت می‌تواند در مورد بیماری جنون جوانی اتفاق بیفتد. گروه‌های پشتیبان پیشنهاد شده به‌وسیله سازم آن‌هایی مانند اتحاد ملی در مورد بیماری روانی، ابزارهایی را در اختیار شما قرار می‌دهند که به‌صورت کامل سیر سلامت روانی فرزندتان را مدیریت کنید.
  7. خواب منظم برای غلبه بر روان‌پریشی در دانشجویان بسیار لازم است. دانشجویان می‌توانند برنامه‌های خوابی بسیار غیرقابل پیش بینی داشته باشند اما اگر فرزند شما سابقه روان‌پریشی دارد، او به خواب کافی نیاز دارد. برخی دانشجویان در جهت حفظ برنامه منظم خواب، فشار کلاسی را کاهش می‌دهند و مدت زیادی طول می کشد که فارغ‌التحصیل شوند.
  8. الکل و داروهایی نظیر کوکائین، LSD و ماری جوانا می‌تواند باعث افزایش علائم روان‌پریشی در افرادی که به‌صورت ژنتیکی آسیب پذیر هستند شود. عدم استفاده از این مواد یک راهکار خوب برای جلوگیری از بروز روان‌پریشی خواهد بود.
  9. روان‌پریشی می‌تواند خطر تصورات و رفتارهای خودکشی گرایانه را افزایش دهد. اگر تصورات خودکشی گرایانه در حال تشدید شدن هستند، بیمارستان ممکن است امن ترین مکان برای کودک شما باشد. با مددکار اجتماعی بیمارستان و فرزندتان برای ارزیابی بهتر بودن خانه یا دانشکده، به منظور تعیین مکان مورد نظر بعد از مرخص شدن، ملاقات کنید.
  10. بهبود، امید، برگشت به وضعیت اول. این واژه ها را اگر فرزندتان یک دوره روان‌پریشی دارد، به خاطر بسپارید. موسسه ملی سلامت روانی و اتحاد ملی در مورد بیماری روانی اطلاعات به روزی را در ارتباط با برنامه‌های تحقیقی و درمان ارائه می‌دهد که یک تیم حمایتی برای شما و فرزندتان به وجود آورده و اندوه زیاد را به امید تبدیل می‌کند.

پیشنهاد ما:علائم افسردگی و درمان آن

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا