اعتیاد

معنی اعتیاد چیست و معتاد کیست؟(روانشناسی اعتیاد)

مفهوم معتاد بودن در روانشناسی چیست؟

شاید ندانید معنی اعتیاد چیست یا معتاد کیست اما شناخت تعریف اعتیاد از نظر روانشناسی کمک زیادی می کند تا بتوانیم با این بیماری بهتر آشنا شویم و بدون پیش داوری آن را بررسی کنیم. مشاهدات به دست آمده از جلسات مشاوره آنلاین ترک اعتیاد ویکی روان نشان می دهد عدم آشنایی افراد با مفهوم بیماری اعتیاد اولین دلیل ابتلا به این مشکل می باشد. خب به نظر شما اعتیاد چیست و معتاد کیست؟ در ادامه این مطلب سایت مشاوره روانشناسی آنلاین ویکی روان بیشتر به بررسی اینکه تعریف اعتیاد چیست می پردازیم.

تعریف اعتیاد چیست ؟ منظور از روانشناسی اعتیاد چیست؟

با مطالب روانشناسی ویکی روان همراه باشید.

شاید فکر کنید درک معنی اعتیاد بسیار ساده است اما اینطور نیست. وقتی از افراد می پرسیم اعتیاد را تعریف کنید دقیقا نمی دانند معنی اعتیاد چقدر گسترده است و چطور باید آن را شرح دهند!

این بیماری روانی آنقدر گسترده است که باید به خوبی تعریف اعتیاد را درک کنید تا بتوانید راه هایی برای پیشگیری و درمان آن اتخاذ نمائید.

بیماری اعتیاد به شرایطی اطلاق می شود که یک فرد به استفاده از مواد و یا رفتاری روی می آورد که مجبور است دائما آن را تکرار کند. در بیشتر موارد انجام این امور باعث آزار فرد و اطرافیان او می شود اما کنترل خاصی بر آنها ندارد و محکوم به تکرار آنها می باشد.

بنابر روانشناسی اعتیاد این تکرارها عواقب خطرناک و مضری برای فرد خواهند داشت که با سختی زیاد می تواند آنها را رها کند.

اعتیاد می تواند شامل استفاده از موادی همچون الکل، مواد مخدر استنشاقی، افیونی، کوکائین، نیکوتین و دیگر مواد مخدر و یا اعتیادهای رفتاری همچون قماربازی باشد

در این مطلب سایت مشاوره روانشناسی ویکی روان به بررسی این پرسش می پردازیم که تعریف بیماری اعتیاد چیست، معتاد کیست و منظور از روانشناسی اعتیاد چه می باشد؟

شواهد علمی بسیاری نشان می دهند که:

این مواد و یا رفتارهای اعتیادآور، با ویژگی های کلیدی زیستی همراه می باشند، گذرگاه های مغز را فعال کرده و باعث تاثیر و تقوت آن ها می شوند.

از جمله معایب این مواد می توان بر تاثیر آن ها بر روی انتقال دهنده های عصبی دوپامین اشاره کرد. هم استفاده از مواد مخدر و هم رفتار هایی همچون:

قمار، باعث افزایش مشکلات سلامت ذهنی همچون بروز نشانه های افسردگی و اضطراب و یا دیگر مشکلات زودرس می شوند

این اعتیادها نه تنها باعث درگیر کردن بسیاری از مکانیزم های مغز می شود. بلکه به بسیاری از رویکرد های درمانی مشابه نیز واکنش نشان می دهند.

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
پگاه عبادی پگاه عبادی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
جمیله احمدپور جمیله احمدپور
دکترای روانشناسی
از 250,000 هزار تومان
محمود مردانی محمود مردانی
مشاور تغذیه
از 300,000 هزار تومان
پری سیما رستمی پری سیما رستمی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
مهدیه پاکدامن مهدیه پاکدامن
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
سحر بهروزیان سحر بهروزیان
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
پریوش شیخ الاسلامی پریوش شیخ الاسلامی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
آرزو بختیاری آرزو بختیاری
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان

معادل انگلیسی اعتیاد چیست؟

اعتیاد به انگلیسی Addiction می شود که از کلمه Addict ریشه می گیرد و ترجمه آن به زبان فارسی بیماری اعتیاد می شود. با این حال فهم اینکه تعریف اعتیاد چیست به موارد زیادی ارتباط دارد که در ادامه بیان می شود.

تعبیر حانیه خوش لهجه از تعریف اعتیاد در روانشناسی

مشاوره ترک اعتیاد با حانیه خوش لهجه

سرکار خانم حانیه خوش لهجه مشاور روانشناس ویکی روان و متخصص درمان انواع اعتیاد در جلسات مشاوره غیرحضوری، به خوبی اعتیاد را تعریف کرده اند تا عموم مردم بدانند دقیقا معنی اعتیاد چیست؟

اعتیاد یک بیماری عمده، پیش رونده و كشنده است. این عارضه نوعی ارتباط تسکین دهنده با یک مادۀ روان گردان یا تأثیر گزار بر ذهن، یا رفتاری است که ما را در برابر ویار بیش از حد ناتوان می کند.

در بیان اینکه تعریف اعتیاد چیست باید گفت اعتیاد به عنوان حالتی تعریف می شود که در آن بدن انسان برای انجام فعالیت های عادی خود به یک ماده یا یک رفتار خاص وابسته می شود. زمانی که که ماده مورد نیاز در اختیار بدن قرار نمی گیرد یا انجام رفتاری که شخص معتاد بدان وابسته شده است امکان پذیر نمی باشد، فرد وارد حالت خماری می شود.

اعتیاد را می توان اجبار به انجام کاری تعریف کرد که فرد از پی آمدهای زیانبار آن آگاه است. حتی والدین، همسر، فرزندان و دیگر اقوام و نزدیکان معتاد نیز این واقعیت را كه اعتیاد نوعی بیماری است به راحتی نمی پذیرند.

به این علت که این افراد نیز از لحاظ احساسی در فرایند بیماری فرد معتاد درگیر هستند. با آنکه از واژه “اعتیاد” اغلب برای اشاره به وابستگی به مواد مخدر یا مشروبات الکلی استفاده شده و تحت عنوان اعتیادهای مواد مصرفی نیز از آن یاد می شود، این احتمال نیز وجود دارد که انسان به فعالیت های دیگری چون

  • قمار
  • پرخوری
  • روابط جنسی
  • تماشای تصاویر مستهجن
  • یا حتی خریدهای بی مورد و بیش از اندازه

نیز معتاد شود.

این گونه اعتیاد ها تحت عنوان اعتیاد های رفتاری نام برده می شوند.

بنا به تعریفی که انجمن آمریکایی درمان اعتیاد از واژه اعتیاد ارائه داده است اعتیاد یک بیماری عمده و مزمن می باشد که در مدارهای پاداش، انگیزه، حافظه و دیگر اجزای مربوط به مغز اختلال ایجاد می نماید.

این اختلال ها به ایجاد ویژگی های جسمی، روانی، اجتماعی و روحانی خاصی در انسان منجر می شود. بروز چنین حالت هایی در انسان سبب می شود که وی برای دستیابی به پاداش (لذت) یا تسکین به مصرف یک ماده مخدر یا انجام رفتاری مخرب و ویرانگر روی آورد.

علائم بارز اعتیاد شامل مختل شدن کنترل رفتار، ویار و ناتوانی در پاک ماندن مداوم، کاهش قدرت شناخت مشکالت جدی رفتاری، وکاهش قدرت برقراری ارتباط با دیگران است.

اعتیاد نیز همانند دیگر بیماری های مزمن ممکن است چرخه های لغزش و قطع مصرف را شامل شود. اگر اعتیاد مداوا یا با فعالیت های بهبودی همراه نشود حالت پیش رونده آن ممکن است باعث معلولیت و یا حتی مرگ شود! به همین خاطر مردم باید بدانند اعتیاد چیست و چطور درمان می شود؟ شناخت مفهوم معتاد بودن کمک می کند نگرش متفاوتی نسبت به افراد درگیر داشته باشیم.

اعتیاد یک مساله اخلاقی نیست!

معنی اعتیاد چیست؟

در طول بخش عمده ای از قرن گذشته، دانشمندان و پژوهشگرانی که درباره معنای اعتیاد به مواد مخدر مطالعه می کردند همواره با برداشت های غلط و نادرستی درباره ماهیت اعتیاد دست به گریبان بوده اند!

زمانی که در دهه ١٩٣٠ میلادی دانشمندان مطالعات عملی درباره رفتار های ناشی از اعتیاد را آغاز کردند، معتادان به عنوان افرادی بی بند و بار بوده و بدون اراده به شمار می آمدند.

همین نگرش به فرد معتاد باعث شده بود تا برداشت و واکنش جامعه نسبت به اعتیاد نیز تحت تاثیر قرار گرفته و اعتیاد به عنوان یک نقص اخلاقی و نه به عنوان یک بیماری شناخته شود. همچنین چنین نگرشی باعث می شد تا به جای اتخاذ تدابیری برای پیشگیری و درمان این بیماری، بر اتخاذ تدابیر تنبیهی تاکید شود.

کسانی که معتاد می شوند افرادی سست عنصر و بی اراده یا از لحاظ اخلاقی فاسد نیستند چنین برداشت نادرستی سبب می شود تا بسیاری از معتادان نتوانند درخواست كمك كنند و به خاطر اعتیادشان دچار احساس شرمساری شوند، کاری که هیچ نتیجه مثبتی به همراه ندارد.

معتادان به علت احساس شرمندگی، ترس، خشم و و عذابی که می کشند، به حمایت نیاز دارند نه به چیز دیگری که حال آنها را نسبت به خودشان بدتر کند.

واقعیت این است که در بیان تعریف اعتیاد در روانشناسی باید گفت، اعتیاد یک عارضه مغزی ویا یک ناراحتی جسمی در مغز است که منجر به اختلال در فعالیت آن می شود.

معتادان و کسانی که آنها را دوست دارند به سختی حاضرند به این واقعیت تن دردهند که اعتیاد نوعی بیماری است و همین امر سبب می شود تا فرد معتاد احساس خجالت و شرمندگی کرده و با انکار اعتیاد خود، سعی کند نشان دهد که اوضاع را تحت کنترل دارد.

خوشبختانه امروزه در پرتو پیشرفت های شگرف علمی،ً شناخت و واکنش ما نسبت به مصرف مواد مخدر در مقایسه با گذشته کاملا تغییر کرده است.

یافته های خیره کننده درباره مغز انسان دیدگاه و درک ما از اعتیاد به مواد مخدر را کاملا دگرگون ساخته و سبب شده است تا در برابر این مشکل رفتارهایی موثرتر و سازنده تر از خود نشان دهیم

فرد معتاد کیست؟ به چه کسی معتاد گفته می شود؟

معنی معتاد (Addicted) و اعتیاد با هم آمیخته شده اند. در جواب پرسش معتاد کیست باید گفت:

معتاد کسی است که نمی تواند رفتارهای عادت گونه خود را ترک کرده و با خواست و اراده آنها را متوقف نماید چون به انواع مختلف اعتیاد گرفتار شده و ترک عادت برای او بسیار سخت است!

ربطی ندارد دلیل معتاد شدن او چیست یا فرد به چه چیزی معتاد است، در هر صورت اعتیاد به کارهایی گفته می شود که اگر انجام نشوند، زندگی فرد معتاد را دستخوش تغییرات ناخوشایند می کنند.

آثار سوء مصرف اعتیاد چیست؟

استفاده بیش از اندازه و غیر قابل کنترل از مواد اعتیادآور و یا کلا رفتارهایی همچون قمار، عواقب پیچیده ای بر روی تقویت، تحرک و سیستم مغز دارند.

اعتیاد در روابط اجتماعی، روابط عاطفی و حتی میل و اشتیاق به انجام کارهای روزانه اختلال ایجاد می کنند

در روانشناسی اعتیاد گفته شده که استفاده مداوم از این مواد و رفتارها باعث به خطر افتادن روابط در محل کار و تحصیل نیز می شود.

یکی دیگر از ویژگی های مخرب اعتیاد این است که:

فرد مبتلا، ممکن است علیرغم آسیب دیدگی های جسمی و فیزیکی بسیاری که دارد، به کار خود ادامه دهد

بدین ترتیب، پس از مدتی بدن به ماده اعتیاد آور عادت کرده و نمی تواند بدون آن عمل کند. بدین دلیل که عملکرد های اجرایی مغز نیز تحت تاثیر اعتیاد قرار می گیرند.

فرد مبتلا متوجه نمی شود که رفتارهایش به دلیل اعتیاد می باشند و برای خود و دیگران مشکل بوجود می آورد. پس از مدتی، ادامه دادن به استفاده از لذت های اعتیاد، باعث تسلط آن مواد بر فعالیت های فرد می شود و تمام علائم و نشانه های اعتیاد در او دیده می شوند!

اما دلیل اعتیاد چیست؟ ریشه اعتیاد چیست؟

بعد از شناخت معنی اعتیاد در پاسخ به اینکه دلیل اعتیاد چیست باید بگیم :

هیچ علتی برای اعتیاد وجود ندارد

اگرچه ژنتیک و دیگر فاکتور های بیولوژیکی ممکن است احتمال افتادن در دام اعتیاد را افزایش دهد اما فاکتورهای اجتماعی، روانی و محیطی، تاثیر مهم تری در بوجود آمدن این مشکل دارند و حتی ویژگی های شخصیتی هم در این امر دخیل نمی باشند.

روانشناسی اعتیاد بسیار پیچیده است اما در هر صورت برای آشنایی بیشتر با معنی اعتیاد باید بدانید که دلیل مشخص و قاطعی برای ابتلا به اعتیاد وجود ندارد!

علت ابتلا به اعتیاد چیست؟

روانشناسی اعتیاد چیست
روانشناسی اعتیاد

نداشتن تحمل در برابر فشارهای زندگی و دیگر احساسات نیز می تواند در این امر تاثیر مهمی داشته باشند. اگرچه همه انواع اعتیاد ها باعث ایجاد احساس ناامیدی، شکست، شرمندگی و گناه در فرد می شوند.

شواهد نشان می دهند که امکان بهبود در هر فردی وجود دارد و روش ها بسیاری برای ترک اعتیاد موجود می باشند

افرادی که به اعتیاد دچار هستند می توانند با ترک اعتیاد با کمک خود، سلامتی فیزیکی، احساسی و حتی عملکردهای اجتماعی شان را دوباره بدست آورند.

اما برخی دیگر ترجیح می دهند تا از موسسات و شبکه های مخصوص این کار کمک بگیرند.

انواع کلینیک روانشناسی و موسسات بالینی، موسسات معتبری هستند که با کمک متخصصین خدماتی مبتنی بر ترک اعتیاد را در اختیار شما می گذارند.

البته خوب است نیم نگاهی به راه های پیشگیری از اعتیاد هم داشته باشید. چون افراد مستعد به اعتیاد زیادی در اطراف ما وجود دارند که نیازمند کمک هستند. در واقع آشنایی بیشتر با معنی اعتیاد به مردم کمک می کند تا با شناخت این بیماری اطرافیان و افراد معتاد را بهتر درک کنند!

پیشنهاد می کنیم مقاله ارتباط افسردگی و اعتیاد چیست را در ویکی روان مطالعه کنید تا به ضرورت کنار گذاشتن این بیماری و مبارزه با دلیل اعتیاد پی ببرید

مسیر ترک اعتیاد چیست؟

مسیر ترک اعتیاد به ندرت می تواند با موفقیت ۱۰۰ درصد همراه باشد و گاهی اعتیاد دوباره عود کرده و فرد به استفاده از مواد مخدر روی می آورد. اما قطعا این پایان راه نیست. روانشناسان می گویند:

افرادی که حدودا ۵ سال از ترک و بهبودی آن ها می گذرد، میزان احتمال عود کردن شان بیشتر از دیگر افراد عادی نمی باشد

متخصصین روانشناس از نتایج به دست آمده از معنی اعتیاد و جلسات مشاوره روانشناسی ترک اعتیاد به این نتیجه رسیده اند که همه انواع اعتیاد به این صورت می باشند.

اگر دنبال درمان قطعی بیماری اعتیاد هستید باید بدانید که اعتیاد بیش از نیاز جسم، یک بیماری روانی است! می توانید در بخش مشاوره روانشناسی درمان اعتیاد در سایت ویکی روان، با بهترین روانشناس ها برای درمان قطعی اعتیاد، جلسه مشاوره روانشناسی برگزار نمائید.

ریشه اعتیاد چیست؟

خب به این سوال پاسخ دادیم که روانشناسی اعتیاد چیست و معتاد چه کسی است. شناخت معنی اعتیاد کمک زیادی بر علت سنجی آن دارد، اما در پاسخ به سوال علت اعتیاد چیست باید گفت:

هر گونه اعتیاد معمولا پس از رخنه کردن ناامیدی و شکست در فرد ایجاد می شود!

مسائلی که باعث بروز این احساسات می شوند، در هر فردی متفاوت می باشد (درمان نیز باید با شناخت این مسائل شروع شود).

رفتارهای اعتیاد آور نیز معمولا برای تسکین این احساسات انجام می شوند. این مسئله بدین دلیل انجام می شود که:

رفتن به سمت اعتیاد (یا حتی تصمیم به انجام آن) باعث احساس قدرت و کنترل نسبت به مشکلات می شود

این احساس چنان قوی است که فرد هیچگاه در زندگی اش آن را تجربه نکرده است. مواد مخدر باعث رسیدن فرد به این خواسته می شوند. زیرا می توانند احساسات منفی فرد را تغییر دهند و حتی کنترل کنند.

تاثیر رفتارهای اعتیاد آور در ایجاد وابستگی به اعتیاد چیست؟

درمان آنلاین اعتیاد

همچنین رفتارهای اعتیاد آور نیز از این جهت که باعث تغییر حال و هوای فرد می شوند، می توانند همچون مواد مخدر برای فرد عمل کنند (و به فرد احساس قدرت بدهند).

بدست آوردن قدرت و امید و دوری از شکست و ناامیدی با استفاده از مواد و رفتارهای اعتیاد آور، هدف روانی اعتیاد محسوب می شود.

حالات ناامیدی و ناراحتی که باعث بوجود آمدن رفتارهای اعتیاد آور می شوند، باعث خشم و غضب نیز خواهند شد

این خشم می تواند یک واکنش نرمال به احساسات ناراحت کننده و جدی باشد که فرد قادر به کنترل آن ها نیست. این خشم در پشت پرده اعتیاد نهفته می ماند اما گاهی هم شاهد خشم افراد معتاد هستیم – خشمی که شدید و قدرتمند است. اما در پشت آن ناتوانی وجود دارد.

این خشم می تواند قدرت قضاوت و داوری فرد معتاد را تحت تاثیر خود قرار دهد. این مسئله دقیقا به دلیل ناتوان بودن فرد بر اثر خشم اتفاق می افتد:

خشمی که فاقد قدرت تشخیص و قضاوت است و باعث ایجاد رفتار های غیر عقلانی مخربی می گردد

خشم از تنهایی و ناامیدی همیشه در رفتارهای فرد معتاد دیده می شود.

اگر این احساسات بطور مستقیم بیان شوند، اعتیادآور نیستند اما میتوانند از نشانه های اعتیاد باشند. پیشنهاد می کنیم مقاله علائم و نشانه های استرس را در سایت ویکی روان مطالعه کنید.

مثالی از انواع اعتیاد که برای شناخت مفهوم بیماری اعتیاد مهم است

قبلا در مطلبی جداگانه در سایت ویکی روان به بررسی انواع اعتیاد پرداختیم. اما برای روشن تر شدن سوال اعتیاد چیست به این مثال دقت کنید:

هنگامی که یک فرد سیل عظیمی از احساس ناامیدی و تنهایی را در خود دارد. هنگامی که با بی انصافی به رئیسش اعتراض می کند (مثلا انتقادهایش ناشی از مشکلات قدیمی هستند) و به طرز وحشیانه ای در اداره به رئیس خود حمله ور می شود، این رفتار اعتیاد محسوب نمی شود.

اما اگر این خشم و احساسات را در خود فرو بریزد و به جای حمله کردن به رئیس، به خانه برود و شروع به مصرف الکل یا مواد مخدر کند. این مصرف، از آنجایی که به اندازه حمله کردن، خشمش را تسکین می دهد، بیماری اعتیاد محسوب می شود.

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
سمیه بهاروند سمیه بهاروند
مشاور روانشناس
از 175,000 هزار تومان
نسرین دشتبانیان نسرین دشتبانیان
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
پروانه طاهری خراسانی پروانه طاهری خراسانی
مشاور روانشناس
از 62,500 هزار تومان
مهناز شاه مرادی مهناز شاه مرادی
دکترای روانشناسی
از 125,000 هزار تومان
بهاره محسنی بهاره محسنی
مشاور روانشناس
از 110,000 هزار تومان
نیلوفر نادعلی نیلوفر نادعلی
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
مریم بنی عامریان مریم بنی عامریان
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
فریناز خانی فریناز خانی
مشاور روانشناس
از 175,000 هزار تومان

پیشنهاد ویکی روان چیست؟

اگر این مصرف بطور دائم راهی برای تسکین احساسات و مشکلات آن فرد قرار گیرد، فرد همیشه این کار را انجام خواهد داد. ما چنین رفتارهای اجباری را بیماری اعتیاد می نامیم.

یادتان باشد، یکی از روش های موثر در ترک اعتیاد استفاده از خدمات مشاور روانشناس آنلاین و حضوری می باشد روانشناسی با تمرکز بر روی جنبه روحی روانی افراد کمک زیادی به ترک انواع اعتیاد می کند.

در این دوران افراد زیادی از نوجوان گرفته تا بزرگسال درگیر انواع بیماری اعتیاد به مواد مخدر و… هستند و علاقه دارند، ترک اعتیاد را در خانه، انجام دهند.

اگر برای شما سوال است که چگونه به فرد معتاد انگیزه دهیم، ما برای شما در سایت ویکی روان خدمات مشاوره ترک اعتیاد آنلاین را قرار داده ایم تا با کمک ما، شما و اطرافیانتان از شر این بیماری رها شوید.

شما عزیزان می توانید از سراسر ایران و جهان از خدمات مشاوره روانشناسی سایت ویکی روان برای غلبه بر بیماری اعتیاد استفاده نمائید.مشاوره ترک اعتیاد آنلاین

ویکی روان

ویکی روان سامانه سلامت روان با خدمات متنوع برای تمام فارسی زبانان است. می‌توانید در ویکی روان مشاوره روانشناسی برگزار کنید، در وبینارهای روانشناسی شرکت کرده و از مطالب مرتبط با روانشناسی استفاده کنید. جلسات مشاوره روانشناسی ویکی روان به صورت آنلاین، تلفنی و متنی برگزار می‌شوند.

‫5 دیدگاه ها

  1. من هم اعتیاد دارم
    اعتیاد به سکس
    نمی تونم ازش فاصله بگیرم
    زندگیم شده زن و رابطه

    1. دوست عزیز سلام
      ممنون که صادقانه همراه هستید
      این نوع اعتیاد اصلا خوب نیست البته هر نوع اعتیادی مضرات خودش را دارد اما اعتیاد به رابطه جنسی خیلی خیلی آسیب رسان هست
      رابطه جنسی یک نیازه که باید در مسیری درست رفع بشه
      فقط همین
      بیشتر از حدی درگیرش نشوید

      1
      2
      1. شاید بهروز نیاز جنسیش بالاست و با اعتیاد فرق داشته باشه!
        آسیب رسان!!! حالا اگه یه زن بگه من هر شب سکس میخوام ولی شوهرم نمیتونه، اونوقت میگید طبیعیه و نیاز زنه! و مرد رو محکوم میکنید! نمونه شو تو نت دیدم.
        مردم، نصف نت چرندیاته. از محتواهای مرد ستیزانه گرفته تا انواع شستشوی مغزی خصوصا حول سکس و مسائل جنسی. کاملا مهندسی شده. در متن و یا به کمک تصاویر. خصوصا در سایتهای روانشناسی و پزشکی. بازم میگم، نت و کلا رسانه پر از چرندیاته. مردم فریب نخورید، اکثریت اینایی که در سایتها و رسانه ها میان نظر میدن خودشون همدست ادمین سایتها هستند و به طرق مختلف فیلم بازی میکنند. عضو ارتش بزرگ سایبری اند

        1
        1
    2. سلام ، وقت بخیر
      اگر مایل باشید میتونید در این مورد با بنده یا مشاوران متخصص دیگه تماس بگیرید تا کمکتون کنیم ، چون توضیح شما بسیار کلی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا