راه های کنترل عشق مادر و فرزند و مدیریت آن
در دنیای امروز یکی از دغدغه های تربیتی والدین، کنترل میزان وابستگی آنها به فرزندانشان به خصوص کنترل عشق مادر و فرزند می باشد.
بسیاری از مادران شبانه روز عشق خود را در کنار فرزندشان می گذرانند و پس از مدتی زندگی خود را به وجود آنها گره می زنند.
در این میان عده ای زندگی خود را فدای فرزندشان می کنند و برای خودشان هیچ حق زندگی قائل نمی شوند به این گمان که این کار یک فداکاری عاشقانه است و به رشد و تربیت فرزندکمک می کند.
با ویکی روان همراه باشید.
راه های کنترل عشق مادر و فرزند کدامند؟
بیخیالی و بی توجهی در کنترل عشق مادر و فرزند می تواند اثرات بسیار مخربی برای دو طرف داشته باشد.
بسیاری از مادرها با پذیرش نقش فداکار در زندگی، علاوه بر خودشان زندگی فرزندشان را نیز نابود می کنند.
میتوان با تعریف دلبستگی در کودک و فرزند به بررسی این مورد بپردازیم.
در این مقاله به عواقب تفریط و عدم کنترل عشق مادر و فرزند و توضیح آنها می پردازیم.
امیدواریم با خواندن آنها مادرانی که چنین وابستگیی را در خود می بینند هرچه زودتر برای تغییر خود قدم بردارند:
- وابستگی و زیادی عشق مادر و فرزند باعث گرفتن حق آزادی در تربیت فرزند می شود. مادرانی که به فرزندشان وابسته اند از کودکی حق تجربه و استقلال را از فرزندشان می گیرند و آنها را وابسته به خود تربیت می کنند.
- وابستگی به فرزند باعث کاهش عزت نفس مادر می شود. هرچقدر مادر فرزندش را بر خودش اولویت بدهد و نیازهای خودش را نادید بگیرد عزت نفس خودش را بیشتر از دست می دهد.
- اگر کنترل عشق مادر و فرزند انجام نشود موجب اختلال در زندگی زناشویی می شود. زمانیکه مادر توجه بیش از حد خود را بر روی فرزندش بگذارد، قطعا توجه کمتری به همسرش می کند و پس از آن رابطه زناشویی ضعیف می شود.
- وابستگی مادر به فرزند عموما موجب وابستگی فرزند به مادر در بزرگسالی می شود. این امر موجب ازدواج دیرهنگام و اختلال در روابط زناشویی فرزندان در بزرگسالی می شود.
- وابستگی مادر به فرزند عموما موجب خستگی در تربیت فرزند و نتیجتا تک فرزندی می شود.
با توجه به تخصصی بودن بحث درمان وابستگی، پیشنهاد می کنیم افراد وابسته برای درمان خود حتما به متخصص روانشناس مراجعه کنند و این بیماری حاد را درمان کنند.