روابط زناشویی

راهکار هایی برای برقراری رابطه خوب با همسر

در مورد بحث برقراری رابطه خوب با همسر شاید به این فکر کرده باشیم که او چگونه است و باید چگونه شود، اما واقعیتا داشتن همسری خوب نیازمنده رفتار و اخلاق خود ماست، نیازمند این میباشد که روابط خود ما با همسرمان چطور است ؟ آیا به همسر خودمان توجه میکینم؟؟ آیا به خواسته های او توجه میکنیم ؟ علاوه بر توجه آیا خواسته هایش را بر آورده کرده ایم ؟

بررسی راه های برقراری رابطه خوب با همسر

دوران نامزدی و ازدواج چه کرده ایم و باید چه کارهایی میکردیم ؟ و ده ها شاید صدها سوال دیگر در رابطه برقراری رابطه خوب با همسر باید از خود بپرسیم،که در اینجا به این مباحث پرداخته ایم.

با ویکی روان همراه شوید .

راهکار های داشتن همسر خوب

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
سمیه بهاروند سمیه بهاروند
مشاور روانشناس
از 175,000 هزار تومان
اسما مشمول اسما مشمول
دکتری روانشناسی
از 60,000 هزار تومان
مهناز شاه مرادی مهناز شاه مرادی
دکترای روانشناسی
از 125,000 هزار تومان
مریم جاویدی مریم جاویدی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
فرشته همدانی فرشته همدانی
مشاور روانشناس
از 55,000 هزار تومان
مریم بنی عامریان مریم بنی عامریان
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
سیما حداد سیما حداد
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
آناهیتا افخمی آناهیتا افخمی
مشاور روانشناس
از 110,000 هزار تومان

برای برقراری رابطه خوب با همسر باید موبایل را کنار بگذارید

چگونه می شود یکی از زوجین سرش به گوشی موبایل باشد در حالی که دیگری در سکوت نشسته و غذا می خورد. این کار به نوعی بی احترامی است و درست مثل این است که به او بگویید آنقدر برایم مهم نیستی که بخواهم به تو توجه کنم.

پس وقتی برای شام به رستوران می روید گوشی را در ماشین بگذارید یا در خانه هنگام شام گوشی را در گوشه ای کنار بگذارید. شاید این کار در ابتدا برایتان کمی سخت باشد اما خیلی زود به آن عادت می کنید.

از او نپرسید امروزت چطور بود ؟

به جای پرسیدن سعی کنید بفهمید که روزش چگونه گذشته است. وقتی می پرسید حس ماموریت کشف ماموریت را به همسر تان می دهد اما وقتی سعی کنید به جای پرسیدن خودتان آن را بفهمید به دل همسر تان بیشتر می نشیند و رابطه ای عمیق تر ایجاد می کند. وقتی او درباره ملاقات با رئیس یا همکار جدید تعریف می کند درباره تاثیر این اتفاقات بر او بپرسید.

آیا به نظر شما این کار باعث ناراحتی و خشم او می شود؟ خیر در واقع با این کار نشان می دهید که اینجا در کنارش هستید تا او را تحت حمایت احساسی خود قرار دهید. و همینطور باعث می شود بیشتر به دنیای درون او نفوذ کنید.

راهکار های داشتن همسر خوب

در ماه یک بار نقش همسر را نداشته باشید

جالب است بدانید که برای برقراری رابطه خوب با همسر میبایست حتی فقط برای یک بعد از ظهر. شاید کمی بابت این کار احساس گناه کنید اما شک نکنید که به بهتر شدن روابط تان کمک بزرگی می کند. در جامعه ما باور مردها و زن ها این است که ما باید از دیگران مراقبت و حمایت شان کنیم. این باور باعث می شود مهم ترین شخصی یعنی خودمان را نادیده بگیریم.

وقتی همیشه همسر، بچه، همکار، مشتری و خانواده را در اولویت قرار دهیم انرژی مان کاملا تخلیه می شود. به یک سفر کوتاه بروید، برای خودتان سرگرمی داشته باشید، به پیاده روی بروید یا حتی در محوطه کمی دراز بکشید و استراحت کنید.

توقعات تان را رها کنید

حرف من این نیست که توقعاتتان را پایین بیاورید. بیشتر مردم انتظارات و توقعاتی که از یک رابطه دارند این است که همسرشان باید بتواند آن ها را خوشحال و شاد کند اما او چیزی درباره این انتظار نمی داند. به عنوان مثال خانمی می گوید من از همسرم انتظار دارم هر سال روز تولدم برایم کادو بخرد.

پس وقتی او این کار را انجام ندهد شما افسرده و غمگین می شوید. همسر تان قادر به خواندن ذهن شما نیست. با او دربراه انتظاراتتان صحبت کنید تا رابطه ای شاد و محکم داشته باشید.

رابطه را در اولویت نسبت به خودتان قرار دهید

معمولا در بحث های رابطه ای هر کسی حق را به جانب خود می دهد به جای این که حق را به چیزی بدهد که برای رابطه خوب و مفید است. برای این کار باید انقدر به کمال رسیده باشید که بتوانید از خودتان تواضع نشان دهید.

حق به جانب بودن تاثیراتی بسیار منفی در رابطه خواهد داشت. از خودتان بپرسید آیا حق به جانب بودن ارزش این همه استرس را در رابطه دارد.

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
زهره قربانی زهره قربانی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
نسرین دشتبانیان نسرین دشتبانیان
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
علی اشرف نورمحمدی علی اشرف نورمحمدی
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
پریسا سبزواری پریسا سبزواری
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
سید محمد ستارزاده سید محمد ستارزاده
مشاور روانشناس
از 87,500 هزار تومان
کیومرث مروت کیومرث مروت
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
مهدیه پاکدامن مهدیه پاکدامن
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
محمد جواد اسکندری محمد جواد اسکندری
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان

تفاوت بین انتقاد و شکایت را یاد بگیرید

انتقاد یعنی حمله به شخصیت طرف مقابل همراه با رنجش احساسی. اما شکایت پیشنهادی است برای تغییر در رفتار. بیشتر مردم شکایت را با انتقاد اشتباه می گیرند و در نتیجه نمی توانند رابطه خوبی با همسرشان برقرار کنند.

وقتی همسر تان درباره موضوعی به شما شکایتی می کند آن را به دیده توهین و تحقیر نبینید بلکه انرژی خود را صرف درک نکته هایی که در شکایات او هست کنید.

به عنوان مثال: همیشه آخر هفته ها در تمیز کردن حیاط به من کمک می کردی ما از انجام این کار با هم واقعا لذت می بردیم ولی الان دیگر خودم همه کارها را انجام می دهم.

نکته شکایت: می خواهم حیاط را با هم تمیز کنیم. می خواهم مثل قبل ها این کار را با همکاری هم انجام دهیم. قبلا از انجام این کار واقعا لذت می بردم ولی الان نه.

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا