آرامشروانشناسی

در جستجوی راه ترک الکل و دارو

متاسفانه رواج اعتیاد مصرف الکل و دارو های روان گردان مخرب این باور را در افراد مختلف به وجود آورده که میتوانند با مصرف این مواد اعتیاد آور مشکلات و حوادث ناگوار در زندگی خود را فراموش کنند در واقع به دنبال آرامش با الکل و دارو هستند. یا حتی ممکن است اگر تا بحال مصرف نکرده باشند با این باور غلط که میتوانند واقعیت را از خود دور کنند معتاد به الکل و این دارو ها بشوند. اینکه چه مقدار این مواد میتوانند به بدترین شکل ممکن و سریعترین زمان به روح و جسم و روان شما ضربه های مهلک وارد کنند موضوعی بدیهیست اما برای رهایی از این باور غلط و ترک الکل و دارو ما برای شما راهکارهایی علمی و عملی آورده ایم که با مطالعه و تفکر در آنها میتوانید به راحتی از این منجلاب خطرناک رهایی یابید.

چند راه برای ترک الکل و دارو

با ویکی روان همراه شوید.

ترک الکل و دارو

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
مریم محبوبی مریم محبوبی
مشاور روانشناس
از 87,500 هزار تومان
بهاره محسنی بهاره محسنی
مشاور روانشناس
از 175,000 هزار تومان
میترا کوراغلی میترا کوراغلی
مشاور روانشناس
از 100,000 هزار تومان
فرح ناز حیاة غیبی حقیقی فرح ناز حیاة غیبی حقیقی
مشاور روانشناس
از 100,000 هزار تومان
حمید رضا مهرابی بهار حمید رضا مهرابی بهار
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
محمد جواد اسکندری محمد جواد اسکندری
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
نیلوفر رستگاری نیلوفر رستگاری
مشاور روانشناس
از 87,600 هزار تومان
سحر بهروزیان سحر بهروزیان
مشاور روانشناس
از 150,000 هزار تومان

به خودتان زمان بدهید

چه مستقیما تحت تاثیر یک رویداد تلخ باشید و چه غیرمستقیم، طبیعی است که احساس اضطراب و افسردگی، وحشت، و ناامنی درمورد آینده کنید. برای پذیرفتن چیزی که روی داده زمان لازم است، هفته‌ها و شاید ماه‌ها، یاد بگیرید که با آن زندگی کنید و وارد پروسه التیام و سازگاری شوید.

در جریان ترک الکل و دارو اگر احساسات و هیجانات‌تان بعد از طی یک دوره بهبود پیدا نکرد،یک درمانگر حرفه‌ای می‌تواند با ارائه رهنمودها به شما کمک کند .

برای ترک الکل و دارو به برنامه عادی‌تان برگردید

بعد از تجربه یک تراژدی، بهترین کار این است که به محض این‌که توانش را پیدا کردید به برنامه عادی روزمره‌تان برگردید. حتی اگر گرسنه نیستید، سعی کنید غذاهای همیشگی را طبق روال عادی بخورید و رژیم غذایی متعادل داشته باشید. مثل قبل به رختخواب رفته و برخیزید.

روزهای‌تان را برنامه‌ریز کنید و سعی کنید فعال بمانید تا ذهن‌تان روی چیزهای مثبت متمرکز بماند. از الکل و دارو دوری کنید چون اعتیاد فقط همه‌چیز را بدتر می‌کند. درعوض، ورزش روزانه را دربرنامه بگنجانید، یوگا یا مدیتیشن راه‌های خوبی هستند .

درموردش حرف بزنید

یادتان باشد در ترک الکل و دارو موضوع را به بعدها موکول نکنید و هرچه زودتر به خودتان اجازه دهید در مورد این واقعه ناخوشایند با دیگران گفتگو کنید. حرف زدن درباره احساسی که دارید شاید سخت باشد اما به آرامش شما کمک می‌کند. جوری که احساس راحتی می‌کنید عمل کنید اما آنقدر منتظر نمانید تا این احساسات دردرون‌تان ریشه بدوانند و حضور عشق را در زندگی احساس کنید.

ابراز احساسات با یادداشت کردن و سایر راه‌های مبتکرانه هم می‌تواند مفید باشد. اگر احساس می‌کنید خانواده یا دوستان‌تان نمی‌توانند حامی خوبی برای‌تان باشند و پشتیبانی‌تان کنند، از یک متخصص کمک بخواهید .

جستجوی آرامش و فراموشی حوادث با الکل و دارو

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
لیلا امینیان لیلا امینیان
دکترای روانشناسی
از 175,000 هزار تومان
شیما وفا شیما وفا
دكتراى روانشناسى
از 112,500 هزار تومان
مریم جاویدی مریم جاویدی
مشاور روانشناس
از 87,500 هزار تومان
زهرا محبوبی زهرا محبوبی
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
کورش مهدیون کورش مهدیون
مشاور روانشناس
از 150,000 هزار تومان
رضوان شمس رضوان شمس
مشاور روانشناس
از 87,500 هزار تومان
مارال حقیقی کرمانشاهی مارال حقیقی کرمانشاهی
دکتری روانشناسی
از 225,000 هزار تومان
محمد رضا رئیسی محمد رضا رئیسی
دکتری روانشناسی
از 125,000 هزار تومان

صبور باشید

افراد واکنش‌های متفاوتی نسبت به فجایع و حوادث دلخراش دارند. راه”درست” یا “غلطی” برای فکر کردن یا احساس کردن و یا واکنش نشان دادن وجود ندارد. نسبت به عکس‌العمل‌ها و احساسات خودتان صبور باشید، همین‌طور نسبت به واکنش‌ها و احساسات دیگران مرتکب این اشتباه نشوید و این تراژدی را بهانه‌ای برای نوشیدن الکل و مست و بیخیال شدن نکنید؛

این فقط یک بهانه است! شما لایق این هستید که زندگی‌تان را به حالت عادی برگردانید، در تله یک ترس و تنفر پاینده نیفتید.

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا