روانشناسی انواع مشکلات کودکان باهوش و راه حل آن
اگر کودک با هوش و دانا دارید به این ویژگی دلخوش نباشید، این ویژگی می تواند باعث ایجاد مشکلات گوناگون برای آینده وی شود. مشکلات کودکان باهوش را بدانید و آنها را حل و فصل نمایید. در ادامه به بررسی این موضوع از دید روانشناسی میپردازیم.
مشکلات کودکان باهوش کدامند؟
با سایت روانشناسیویکی روان همراه شوید.
مهمترین مشکلات کودکان باهوش
سعی کنید فرزندتان را در مواجه با مشکلات مختلف تنها نگذارید و مشکلات ناشی از باهوش بودن وی را حل و فصل کنید.
برای کودک باهوش، باهوش ماندن دشوار است، زیرا هوش شک میآفریند. پرس و جو میکند. بحث و جدل میکند. عصیان میکند. هوش فردگراست
گاهی آری میگوید و گاهی نه. مطابق نظر خودش زندگی میکند، مقلد نیست و پدر و مادر ها چنین چیزی را دوست ندارند.
میخواهند کودکشان یک مقلد و یک «بلی قربانگو» باشد. میخواهند هرچه را که آنان میگویند، بدون هیچ بحث و منازعهای بپذیرد.
آنان میدانند ولی کودک نمیداند، پس آنان باید تصمیم بگیرند چه کاری باید انجام شود و چه کاری نباید انجام شود.
چنین است که کودک باهوش، خود را در موقعیتی دشوار مییابد. اگر بخواهد باهوش بماند به دردسر میافتد. در خانه، در مدرسه، در دانشکده، در دانشگاه به دردسر میافتد.
در آشنایی با انواع مشکلات کودکان باهوش باید بدانید که او هر جا که برود دردسر هم همراه اوست. اگر کودک به آن اندازه شجاع نباشد که تمام دردسرها و مشکلهای باهوش بودن را به جان بخرد، دیر یا زود مجبور به سازش خواهد شد.
فشاری که بر کودک وارد میشود بسیار زیاد است. کودک، ناتوان، کوچک و ظریف است و مردمی که بر او فشار روحی و روانی وارد میکنند، قدرتمندند.
او را وادار میکنند به شیوهای مخالف عقل و هوشش عمل کند تا جایی که به تدریج هوشمندی او رنگ میبازد و به یک کودن تبدیل میشود. هرقدر کودنتر باشد مقبولتر است.
لطفا در صورت تمایل مطلب زیر را هم مطالعه نمایید : عامل خود ارضایی کودکان