روابط

مدیریت کنترل روابط

تا به حال شده احساس کنید در جریان ارتباط با یک سری از آدم‌ها دچار مشکل هستید و هر چه فکر می‌کنید دلیل قانع‌ کننده‌ای برای آن پیدا نمی‌کنید و با خود تکرار کنید هیچ‌ وقت در زندگی چندین ساله‌ام در رابطه با هیچ‌ کس تا این حد و اندازه مستاصل نبودم؟ در این مواقع چکار می‌کنید؟ طرف مقابل را مقصر قلمداد می‌کنید؟ به اصطلاح Give Up کرده و از رابطه خارج می‌شوید؟ اگر فرد مورد نظر از نزدیکان، آشنایان و یا افرادی باشد که مدام او را می‌بینید چطور؟ با سردی با او برخورد کرده و او را نادیده می‌گیرید؟ و یا موجودیت او را انکار می‌کنید؟ شاید همه این راه‌ها در کوتاه‌ مدت جواب دهد، شاید در برخی موارد حتی راه حل مناسب باشد، اما همیشه می‌دانیم پیشگیری بهتر از درمان است، پس چه کنیم که موفق به کنترل روابط شویم؟ و در دام روابط پیچیده، فرسایشی و ناسالم گرفتار نشویم؟ روابطی که بی‌ شک انرژی زیادی از ما می‌گیرد و باعث ناراحتی و بر هم خوردن آسایش‌ مان می‌شوند.

با سایت روانشناسیویکی روان همراه باشید.

راهکارهای کاربردی برای کنترل روابط

قدرت تفکیک روابط را داشته باشیم و تعریف‌ مان از روابط مشخص باشد.

میزان انرژی و زمانی که در روابط‌مان به کار می‌گیریم متناسب با نوع رابطه و ظرفیت پذیرش طرف مقابل باشد.

ارزش‌ها، خواسته‌ها و نیازهای خود را در رابطه و جهت حفظ رابطه، فدای جلب رضایت طرف مقابل نکنیم.

حد و مرزها را رعایت کرده و وارد حریم‌ های شخصی افراد نشده و از خط قرمزهای‌شان عبور نکنیم.

در نهایت در کنترل روابط به این بلوغ برسیم که هر فردی حق انتخاب نوع رابطه‌ ها و مشخص کردن حد و مرز روابط را دارد، لذا نیاز به برقراری صمیمیت با همه افراد نداریم، دایره روابط و صمیمیت‌های‌مان را به افرادی که احساسات‌شان با ما هم‌ راستا می‌باشد محدود کرده و انرژی‌مان را برای افرادی صرف کنیم که نسبت به ما مهرورز، مسئول و دارای خلوص نیت در رابطه‌اند.

نیایش مسلمیان

نیایش مسلمیان، کارشناس ارشد روانشناسی عمومی،مشاوره خانواده ، ارتباط موثر ، روابط عاطفی عضو تیم تحریره روانشناسان ویکی روان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا