روانشناسی

مهارت همدلی را یاد بگیرید

مهارت همدلی به این معناست که خود را در جایگاه طرف مقابل قرار دهیم و با کنترل احساسات خود بتوانیم به درستی با او همدلی کنیم.

با سایت روانشناسی ویکی روان همراه باشید.

آشنایی با مهارت همدلی

مراحل افسردگی

محمد تکلو روان شناس :
بعضی به اشتباه تصور می کنند همدلی یعنی همدردی کردن و سعی بر این دارند وقتی شخصی دردی را متحمل می شود او هم مانند وی همان درد را تحمل کند.
به اصطلاح با او همدردی کند اما این تصور اشتباه است.
چرا که ما قرار نیست با کسی همدردی کنیم و اگر بخواهیم به لحاظ انسانی دیگری را بفهمیم باید همدلی داشته باشیم.

اهمیت یادگیری مهارت همدلی

این کارشناس در ادامه گفت:
در این مهارت باید توانایی درک دیگران را داشته و از لحاظ فکری و روانی انسان مستقلی باشیم که به عنوان درمان و مرحم بتوان عمل کرد، همچنین با درنظر گرفتن این موضوع که طرف مقابل تمایل به همدلی دارد یا خیر می توان این مهارت را به درستی اجرا کرد.
تکلو در ادامه تصریح کرد:
همانطور که ما از لحاظ جسمی تفاوت هایی داریم از لحاظ روانی هم دارای تفاوت هایی هستیم که باید به درستی آنها را درک کنیم تا در هنگام همدلی با طرف مقابل دچار مشکل نشویم.
وی در پایان گفت:
ما باید میل کمک به دیگری را داشته باشیم و با اعتماد به نفس بالا تمام سعی مان در این باشد که با طرف مقابل به درستی هم‌دلی کنیم و صادقانه و صممیمانه برخورد کرده و حس ترحم نداشته باشیم.
شما دوست عزیز میتوانید در بخش مشاوره روانشناسی آنلاین سایت ویکی روان از خدمات مشاوره تصویری و صوتی استفاده نمائید.
تنها کافیست به بخش مشاوره مراجعه نمائید، مشاور خود را انتخاب کنید و با خرید وقت جلسه، از هر کجای دنیا به راحتی با مشاورتان آنلاین از طریق گوشی هوشمند و یا کامپیوتر صحبت نمائد.

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا