رسیدن به موفقیت با الگوبرداری از افراد موفق
شما با شناخت افراد موفقی که در اطرافتان هستند به این پرسش پاسخ دهید که این افراد چگونه و چرا موفق شدهاند؟ در این صورت با الگوبرداری از افراد موفق میتوانید برای رسیدن به موفقیت خود برنامهریزی کنید.
فهرست موضوعات بررسی شده
راه های الگوبرداری از افراد موفق چیست؟
با سایت روانشناسی ویکی روان همراه باشید.
تعین اهداف بزرگ
افراد موفق به این دلیل موفق میشوند که میدانند به کجا میخواهند بروند. شما باید بدانید که میخواهید چه کسی باشید و چه کاری بکنید.
بهترین کاری که شما را به مسیر صحیح هدایت میکند تعیین هدف است. مشخص کردن اهداف در تعیین زمان رسیدن به آنها یا عقب افتادن از مسیر نیز موثر است.
اگر باور داشته باشیم که به هر چیزی که اراده کنیم میرسیم برای خود اهداف بزرگی را انتخاب خواهیم کرد. گر چه هدفهای کوچک و کمارزش دست یافتنیاند، اما راضیکننده نیستند.
در الگوبرداری از افراد موفق به نظر متخصصان برنامهریزی، اهداف بلندمدت و مهم را باید به اهداف کوتاه مدت و ریز تقسیم کرد تا به راحتی بتوان به آنها دست یافت.
حداکثر استفاده از زمان
وقت، موهبتی است که به هر یک از ما ساکنان کره خاکی به رایگان داده شده و واحد آن برای همه یکسان است. موفقیت ما در زندگی به چگونگی استفاده از زمان بستگی دارد.
بررسی آمار طول عمر مردم کشورهای مختلف جهان و همچنین پژوهشهای کارشناسان مدیریت زمان، موید این واقعیت است که موفقیت هر کس در تحقق اهداف آرمانها و آرزوهایش تا حدود قابل توجهی به استفاده موثر از وقت وابسته است.
وقت عامل فوقالعاده موثری در دستیابی به اهداف است
اشتیاق نقطه شروع همه فعالیتها
هر کس که میخواهد موفق شود باید آن قدر رسیدن به هدف برایش مهم باشد که در راه آن از هیچ کوشش و فعالیتی دریغ نورزد و تمام فعالیتهایش را معطوف به آن کند.
این گونه است که میتوان ذهن را درگیر اشتیاق سوزان برای پیروزی کرد و این شرط لازم کسب موفقیت است.
پشتکار مهم ترین ویژگی افراد موفق است
در الگوبرداری از افراد موفق برای رسیدن به موفقیت در کار و دستیابی به خواستههای قلبی باید همه نیروهای خود را صرف اهداف مان کنیم و همواره به دستاوردهای نهایی تلاشمان بیندیشیم.
در این زمینه ادیسون گفته است ۹۰ درصد نبوغ ناشی از داشتن پشتکار در کار است. داستان های موفقیت افراد بزرگ نشان میدهد که داشتن پشتکار از مهمترین رموز موفقیت آنان به حساب میآید.
اعتماد به نفس
باور مثبت، نیروی خلاقانه و سازندهای است که موجب شکوفایی و پیشروی بی وقفه انسان در مسیر اهدافش میشود. افراد موفق از شکست ترسی ندارند و از همان ابتدا میدانند که به مواد و مقصود خویش خواهند رسید.
شما با فهرست کردن تواناییها و مهارتهای خویش میتوانید اعتماد به نفس لازم را کسب کنید و آن را پرورش دهید.
نهایت استفاده از هوش و استعداد
اگر هوش و استعدادی سرشار داشته باشیم و آن را درست به کار گیریم به یقین راه رسیدن به موفقیت و کامیابی بر ما هموار خواهد شد اما اگر در کارها جدیت به خرج ندهیم بیاستعدادترین افراد مصمم و با اراده نیز از ما پیشی خواهند گرفت.
به راستی آیا تا به حال به تواناییهای خود فکر کردهاید؟ خداوند نیرویی عظیم به همه ما انسانها داده است که در صورت شناخت آن نظم و استفاده موثر از این نیرو در راه رسیدن به اهداف مان حتما موفق خواهیم شد.
استفاده از فرصتها مهم ترین راه رسیدن به موفقیت با الگوبرداری از افراد موفق
ما ایرانیان سنتها و اعتقادات خوبی داریم اما متاسفانه در بعضی موارد نیز ذهنمان به باورهای غلطی آغشته است. یکی از این باورها غلط رایج، نسبت دادن موفقیت افراد به شانس است. ب
به عنوان مثال اگر کسی قطعه زمینی بخرد و آن زمین بعدها از موقعیت خوبی برخوردار شود و او به ثروتی برسد، میگوییم شانس آورده است. در حالی که چنین موفقیتهایی حاصل استفاده از فرصتهاست.
در حقیقت معنی واقعی شانس استفاده درست از فرصتهای پیش آمده است. باید همواره جویای چنین شانس و فرصتی باشیم و با فراست و تیز بینی به فرصتهایی که در اختیارمان میگذارند پر و بال دهیم.
خواستن رمز موفقیت
خواستن توانستن است. البته باید معنی خواستن را نیز یاد بگیریم. نه هر خواستنی موجب توانستن میشود و نه حتی هر توانستنی ما را به هدف میرساند. بسیاری از افراد معنای واقعی خواستن را نفهمیدهاند.
خواستن آن است که به تصمیم قطعی منجر شود و تصمیم قطعی آن است که به عمل منجر شود و تنها عملی صحیح است که ما را به نتیجه و هدف میرساند
دانستن خواستن و توانستن تنها در سایه عمل معنی و مفهوم پیدا میکند. واقعیت آن است که در وجود هر یک از ما گنجی عظیم نهفته است که دستیابی به آن به کوششی نهچندان زیاد اما آگاهانه نیاز دارد.
به خاطر داشته باشیم که طولانیترین راه ها تنها با برداشتن یک قدم آغاز میشوند. پس باید قدم بگذاریم و همین امروز اولین قدم را در راه رسیدن به هدفهای والای خودمان برداریم.