دسته بندی موضوعات جنسی

مهناز افشار ، از شیطنت‌های مدرسه تا بازی در سینما

مهناز افشار متولد ۲۱ خرداد ۱۳۵۶ در تهران است. او متولد سال مار است در کودکی خیلی شیطنت می‌کرد و همیشه دوست داشت بوفه دار مدرسه باشد یک بار بخاطر شیطنت های فراوانش دو روز از مدرسه اخراج شد.

با ویکی روان همراه باشید.

مهناز افشار در دوران کودکی عاشق آتاری مخصوصا بازی دزد و پلیس بود و به تماشای کارتون علاقه فراوانی داشت، از سیندرلا، صد و یک سگ خالدار، پلنگ صورتی، مورچه و مورچه‌خوار، سند باد، باربا پاپا، بامزی، هاچ زنبور عسل، خانواده دکتر ارنست و جودی ابوت بعنوان کارتون‌های دوست‌داشتنی دوران کودکی‌اش یاد می‌کند.

مهناز افشار دیپلمش را در رشته تجربی گرفت و برای ادامه تحصیل به مدت چهار سال در موسسه‌ای غیرانتفاعی به تحصیل در رشته تدوین پرداخت و در کلاس‌های بازیگری استاد حمید سمندریان تعلیم دید.

جواهرسازی در خانواده افشار

او درباره سابقه جواهرسازی در خانواده‌اش می گوید:«برادر کوچکترم ۱۵-۱۴ سال است که در زمینه مخراج کاری و جواهرسازی فعالیت دارد و من هم گاهی با او همکاری می کنم. فعالیتم هم به این شکل است که گاهی طراحی های جدیدی به او ارائه می دهم و او آنها را می سازد.»

ازدواج مهناز افشار

مهناز افشار با یاسین رامین فرزند محمد علی رامین معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره دوم ریاست جمهوری احمدی نژاد ازدواج کرده است. مهناز افشار و یاسین رامین در سال ۱۳۹۴ صاحب دختری به نام لیا شدند.

علاقه‌مندی‌های افشار

تبریک تولد بهترین شادباشی است که تاکنون شنیده است و به معنای واقعی تولد را دوست دارد،خود را خیلی شکمو میداند و غذا خوردن را هم دوست دارد و می گوید: «به نظرم دست پختم عالی است چون به دلیل شکمو بودنم برای غذا پختن وقت می گذارم و طعم غذا هم برایم اهمیت فراوانی دارد.»

غذاهای مورد علاقه اش لوبیا پلو و ماکارونی است و به خاطر همین علاقه این غذاها را خیلی خوب می‌پزد. در زندگی همه چیز را فقط از خدا می‌خواهد و بس، مدتی مزون لباس داشت اما به خاطر وقت‌گیر بودنش از این کار صرف نظر کرد.

مهناز افشار

بازیگری مهناز افشار

مهناز افشار بازیگری برایش از تلویزیون و با مجموعه تلویزیونی (عشق گمشده) در سال ۱۳۷۶ آغاز شد. با فیلم ( دوستان ) به کارگردانی علی حاتمی در سال ۱۳۷۷ به سینما راه یافت به اتفاق محمد رضا گلزار با حضور در فیلم‌های (کما)، (زهر عسل)، ( ۱۳ گربه روی شیروانی)، (تله)، (آتش بس) و (کلاغ پر) به نوعی می‌توان گفت که یک زوج هنری تشکیل داده بودند.

در تنها دوره برگزاری مراسم زرشک زرین سینمای ایران فیلم” شور عشق” جایزه زرشک زرین را دریافت کرد. وی که در این فیلم بازیگر نقش اول بود اعتقاد دارد اختصاص یافتن زرشک زرین به “شور عشق” باعث شد که فیلم دیده شود.

در بیشتر نقش‌هایی که بازی کرده به ارائه کاراکتر یک دختر شوخ و اجتماعی و برون گرا می پردازد کاراکترهای خاکستری را به نقشهای کاملا مثبت و کاملا منفی ترجیح میدهد و معتقد است خاکستری بودن یک کاراکتر کمک میکند که تماشاگر تا انتهای فیلم برود و منتظر کشف جدیدی باشد،همیشه دوست داشت نقشهای متفاوت و عجیب غریب بازی کند و می گوید: «آرزویم این است که نقش آنتونی کویین در گوژ پشت نتردام را بازی کنم.

تا قبل از حضور در فیلم «دعوت» تجربه اسب سواری نداشت و برای ایفای نقشی که در این فیلم داشت قبل از هر کاری به سوار کاری رفت چندی پیش در گفتگویی از دو فیلم نامه داستانی خبر داد که آنها را برای دل خودش مقابل دوربین خواهد برد،با دیدن فیلمهای خود همیشه فکر میکند که می‌توانست بهتر بازی کند و این شاید از سخت گیری زیاد اوست .

از فیلم‌های «سالاد فصل» ، «آتش بس» و «دعوت» بعنوان فیلمهای متفاوت و ارزشمند کارنامه هنری خود یاد میکند،تا قبل از بازی در «سالاد فصل» همیشه در فیلم‌های عامه پسند و در سینمای بدنه حضور داشت و بازی‌اش چندان دیده نمی‌شد و صرفا بخاطر چهره‌اش مطرح شده بود، مانی حقیقی وقتی بازی افشار را در سالاد فصل دید از او برای حضور در «کارگران مشغول کارند» دعوت کرد، از تهمینه میلانی یاد گرفته است که باید با کودک در درون به صلح رسید.

در فاجعه کشتار مردم غزه به دست سربازان رژیم صهیونیستی ضمن ابراز همدردی با مردم ستمدیده فلسطین بخشی از دستمزد خود برای بازی در فیلم «پسر آدم ، دختر حوا» را به کودکان بی پناه غزه اختصاص داد.

مهناز افشار برای بازی در فیلم تهران تا بهشت ابوالفضل صفاری در بهمن ماه سال ۱۳۹۲ برای حضور در جشنواره فیلم روتردام به هلند سفر کرد. فیلم تهران تا بهشت پنجم بهمن ماه در جشنواره روتردام روی پرده رفت و با استقبال تماشاگران، سالن نمایش آن کاملا پر شده بود.

 

محسن باقری ابیانه

کارشناس روان‌شناسی 11 سال سابقه فعالیت در نشریات اجتماعی و روان‌شناسی کشور

یک دیدگاه

  1. آدم قحط است که شما در مورد این سلبریتی های خود فروخته مثل مهناز افشار مینویسید چرا در مورد علما دانشمندان نام آوران پهلوانان پروفسورها و صدها انسانهای دیگر که باعث افتخارآفرینی برای این مملکت گشته اند نمینوسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا