Uncategorized

با عوارض اضطراب برای سلامتی آشنا شوید

بر اساس تحقیقات روانشناسی انجام شده درباره عوارض اضطراب برای سلامتی ، دلواپسی در مورد سلامتی (اضطراب سلامتی) خطر بیماری قلبی را بالا می برد.

آشنایی با انواع عوارض اضطراب برای سلامتی

با سایت روانشناسی ویکی روان همراه باشید.

اضطراب یک دلواپسی جدی برای سلامتی است که بخش اعظمی از جمعیت آمریکا را تحت تاثیر قرار می دهد. اکنون، مطالعه جدید نشان می دهد که دلواپسی در مورد سلامتی می تواند خطر حمله قلبی را افزایش دهد. در ایالات متحده، اختلالات مربوط به اضطراب، بیماری روانی بسیار متداولی بوده که ۴۰ میلیون فرد بزرگسال یا ۱۸ درصد جمعیت را تحت تاثیر قرار می دهد.

اضطراب فاکتور خطر شناخته شده ای برای بیماری قلبی محسوب می شود. تحقیق پیشین نشان می دهد که بین افسردگی و اضطراب و خطر بیماری قلبی کورونری ارتباط وجود دارد. در یک فراتحلیل مشخص شد که افراد مضطرب ۴۸ درصد خطر بیشتر برای مرگ بوسیله یک بیماری قلبی دارند.

عوارض اضطراب برای سلامتی

بنابر مطالعات اعلام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) درباره عوارض اضطراب برای سلامتی بیماری قلبی عامل عمده مرگ در میان آمریکایی ها است، بطوری که در سال ۲۰۱۴ عامل مرگ بیش از ۳۶۵۰۰۰ نفر بوده است.

تحقیق اخیر نشان می دهد که پیامدهای دلواپسی در مورد سلامتی نیز جدی بوده و این حالت بایستی به شکل صحیح درمان شود. اضطراب سلامتی وضعیتی را توصیف می کند که در آن بیمار در مدت ابتلا به یک بیماری جدی بیش از اندازه نگران بوده و در زمان عدم وجود بیماری جسمی به دنبال مشورت با پزشک است.

بیماران دارای اضطراب و دلواپسی سلامتی علائم طبیعی را به عنوان یک بیماری جدی قلمداد می کنند و اغلب به دنبال کمک پزشکی مکرر برای مسائل مشابه هستند. اضطراب سلامتی در شکل بسیار شدید به مالیخولیا تبدیل می شود.

عوارض اضطراب برای سلامتی و بیماری قلبی

محققان تحت مدیریت لینه ایدن برگ، از بیمارستان هلس برگ در برگن، نروژ، درباره عوارض اضطراب برای سلامتی و بیماری قلبی را مورد بررسی قرار دادند. نتایج در روزنامه اینترنتی BMJ Open منتشر شده بود.

بِرگ و گروه با شرکت کنندگان در مطالعه هوردلند نروژ در مورد سلامتی (HUSK) به نتیجه رسیدند. این مطالعه طولانی مدت شرکت کنندگان را در طول دوره ۱۲ ساله تحت بررسی قرار داد و این یک همکاری بین سازمان ملی غربال سلامتی در دانشگاه برگن و سازمان های شهری سلامتی بود.

۷۰۵۲ شرکت کننده همگی متولدین بین سال های ۱۹۵۳ تا ۱۹۵۷ بودند. برای این مطالعه آن ها مجبور بودند به پرسش هایی راجع به سلامتی، سبک زندگی و موفقیت آموزشیشان پاسخ دهند. بین سال های ۱۹۹۷ تا ۱۹۹۹ بر روی آن ها آزمایش های خون، اندازه گیری های وزن، قد و فشار خون بین هر خانواده انجام شد.

دلواپسی

از شرکت کنندگان همچنین خواسته شد که میزان اضطرابشان را با استفاده از شاخص ویتلی گزارش دهند. مقادیر بالای ۹۰ درصد به عنوان موارد مضطرب در نظر گرفته شدند. در تمام طول مدت مطالعه، ۲۳۴ شرکت کننده یا ۳٫۲ درصد از کل گروه، بروز (حمله) ایسکمیک (کم خونی) داشتند- یا حمله قلبی و یا آنژین (درد موضعی شدید) حاد.

اضطراب سلامتی خطر بیماری قلبی را تا ۷۳ درصد افزایش می دهد

در طول پیگیری در مورد عوارض اضطراب برای سلامتی ، شرکت کنندگان دارای اضطراب سلامتی در مقایسه با شرکت کنندگانی که هیچ اضطرابی را اعلام نکردند، بیماری های قلبی را دو برابر بیشتر گزارش دادند. حدود ۶٫۱ درصد افراد دارای اضطراب سلامتی بیماری ایسکمیک قلبی (IHD) گزارش دادند، در مقایسه با افراد فاقد اضطراب سلامتی که این میزان ۳ درصد بود.

به علت اینکه شرکت کنندگان در یک پروژه تحقیقاتی ملی برای پایش بیماری قلبی شرکت کرده بودند، سلامت قلبی آن ها به صورت پیوسته تحت پایش قرار گرفت. این برنامه ملی، با نام “بیماری های قلبی- عروقی در نروژ”، در بین سال های ۱۹۹۴ تا ۲۰۰۹ اجرا شد، بنابراین این مطالعه توانست شرکت کنندگان را با استفاده از اطلاعات بیمارستان ملی و گواهی های فوت تا سال ۲۰۰۹ ردیابی کند.

بعد از تعدیل و اصلاح در مورد فاکتورهای خطر بیماری قلبی – عروقی تایید شده، محققان پی بردند که خطر توسعه IHD در میان افراد دارای اضطراب سلامتی به میزان ۷۳ درصد بیشتر است

حتی نظر به فاکتورهای خطر تایید شده در مورد IHD، نظیر سیگار کشیدن، کلسترول بالا و آموزش، اضطراب سلامتی فاکتور خطر بزرگی در مورد IHD بود. خطر IHD همچنین به تناسب سطح اضطراب گزارش شده بالا رفت، علائم شدیدتر اضطراب سلامتی، خطر بالاتر IHD را در پی دارد. در خصوص جنس، در زنان دارای اضطراب سلامتی افزایش خیلی کندی در خطر IHD نسبت به همتایان مردشان مشاهده شد.

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
نیره آزادی نقش نیره آزادی نقش
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
مریم سادات موسی کاظمی مریم سادات موسی کاظمی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
فریبا روایی فریبا روایی
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
پگاه عبادی پگاه عبادی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
سارا مددزاده سارا مددزاده
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
فریناز خانی فریناز خانی
مشاور روانشناس
از 175,000 هزار تومان
حمید رضا مهرابی بهار حمید رضا مهرابی بهار
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
مینا فرهادی مینا فرهادی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
بهاره محسنی بهاره محسنی
مشاور روانشناس
از 110,000 هزار تومان
فاطمه روحی فاطمه روحی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
لیلا فراهانی لیلا فراهانی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
بهاره بوربور بهاره بوربور
دکتری روانشناسی
از 62,500 هزار تومان
رضوان شمس رضوان شمس
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
علیرضا مرادی علیرضا مرادی
مشاور حقوقی خانواده
از 75,000 هزار تومان
پروانه طاهری خراسانی پروانه طاهری خراسانی
مشاور روانشناس
از 62,500 هزار تومان
مهناز شاه مرادی مهناز شاه مرادی
دکترای روانشناسی
از 125,000 هزار تومان

به قلبتان اعتماد کنید

هشدارها برای نتایج این مطالعه این حقیقت را شامل می شود که این یک مطالعه مبتنی بر مشاهدات (شهودی) بوده و اطلاعات کمی در مورد ارتباط علت و معلولی بین اضطراب و IHD در اختیارمان قرار می دهد.

بعلاوه، اضطراب سلامتی اغلب با سایر مسائل مربوط به سلامتی روانی، از قبیل اضطراب و افسردگی عمومی ارتباط دارد، از اینرو انواع مختلف اضطراب و روش هایی که هر کدام از این نوع اضطراب ها باعث بالارفتن خطر بیماری قلبی می شوند برای تمایز قائل شدن بین آن ها می تواند دشوار باشد.

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا