روانشناسیموفقیت تحصیلیموفقیت کاری

متدهای موفقیت ذهنی و مغزی

خیلی اوقات جمله هایی چون فلانی چقدر باهوشه ؟ و از این امثال تعریف ها شنیده ایم اما واقعا باهوش بودن و موفقیت مغزی چیزی جز امری تکرار و تمرین کردنی نیست و هوش و استعداد غالبا اکتسابی میباشد . اما راجع به این مبحث باید کمی بیشتر توضیح دهیم تا کاملا در جریان مسئله موفقیت مغزی و ذهنی قرار بگیرید.به همین خاطر میتوانید تا انتها این مقاله را دنبال بفرمایید.

با ویکی روان همراه شوید .

شما هم همچون افرادی هستید که صبح پس از بیدار شدن از خواب، به کارهای پیش رو فکر می‌کنند و دائم این استرس و نگرانی رادارند که همه مسائل به‌درستی و دقیق پیش برود؟

بدون شک این‌گونه تفکرات بسیار وقت‌گیر، غیرکاربردی و خسته‌کننده هستند و به‌ویژه هنگام صبح و در ابتدای روز باید از آن‌ها پرهیز نمایید. برای اینکه بدانید چطور از هجوم این افکار رها شوید، توصیه می‌کنیم ۴ راهکار زیر را خوانده و به آن‌ها عمل کنید .

متدهای موفقیت ذهنی و مغزی

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
شیدا خوشه مهری شیدا خوشه مهری
دکتری روانشناسی
از 87,500 هزار تومان
آرزو محمدی آرزو محمدی
مشاور تغذیه
از 75,000 هزار تومان
پروفسور حسین باهر پروفسور حسین باهر
پروفسور
از 1,200,000 هزار تومان
زهره قربانی زهره قربانی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
محمد جواد افشاری نژاد محمد جواد افشاری نژاد
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
علیرضا سروش علیرضا سروش
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
جمیله احمدپور جمیله احمدپور
دکترای روانشناسی
از 250,000 هزار تومان
لیلا شکوری لیلا شکوری
دکتری روانشناسی
از 112,500 هزار تومان

بپذیرید که انسان از فکر کردن ناگزیر است

زیاد فکر کردن باعث ازکارافتادن مغز و خلاقیت شما نمی‌شود، بلکه موجب حواس‌پرتی شده و انسان را به سمت تفکرات منفی سوق می‌دهد .

جدال دائمی با مشغله‌های فکری نیز به ایجاد و رشد احساسات منفی منجر شده، ناامیدی می‌آورد و در آخر نیز موجب خستگی بیش‌ازحد روحی می‌شود. بنابراین، این را قبول کنید که فکر کردن امری کاملا طبیعی است و اعتقاد به این مساله نخستین مرحله برای تربیت دوباره ذهن و حواس محسوب می‌گردد. اگر یاد بگیرید که خود را درگیر فکر کردن‌هایتان نکنید، می‌توانید بر شرایط زندگی خود کنترل بهتری داشته باشید .

متدهای موفقیت ذهنی و مغزی

تربیت ذهنی با تکرار و تمرین دائمی

عدم تمرکز، نوعی عادت محسوب می‌شود. فارغ از اینکه چه نوع شخصیتی دارید و آیا ذاتا انسان مستعدی هستید یا خیر، باید بدانید که با تکرار پیاپی و صحیح می‌توانید ذهن خود را دوباره از نو تربیت نمایید. هرزمانی که حواستان پرت شد، فقط کافی است یک‌نفس عمیق کشیده و دوباره به موضوعی که از آن منحرف‌شده‌اید، برگردید. نفس عمیق و تمرکز را هرروز تمرین کنید

متدهای موفقیت ذهنی و مغزی

با نگرانی های خود کنار بیایید

افکار نگران‌کننده باعث حواس‌پرتی افراد شده و انرژی آن‌ها را تحلیل می‌برد. همچنین، شمارا از زمان حال بیرون کشیده و به آینده پرتاب می‌کند. این در حالی است که تمامی توان و قدرت هر فردی در زمان حال او جاری است. ازاین‌رو، اگر دائم روی اتفاق‌های آینده تمرکز نماید، درواقع زمان و انرژی خود را هدر می‌دهد .

برای پرهیز از چنین مشکلی، هر زمان که نگرانی از آینده به سراغتان آمد از خود بپرسید آیا لازم است الان به آن فکر کنم؟ یا بپرسید که آیا این اتفاق اکنون برای من روی خواهد داد؟ وقتی پاسختان به چنین پرسش‌هایی منفی است، پس بی‌خیال شده و روی زمان حال خود تمرکز کنید .

در طول روز و دایما تمرین کنید که افکاری که به اکنون شما مربوط نیستند را از ذهنتان بیرون بریزید. نگرانی‌های آینده را به همان آینده موکول کنید و نمونه یک شخصیت بدون استرس باشید. با این تمرینات شب‌ها نیز خواب راحت‌تری خواهید داشت .

متدهای موفقیت ذهنی و مغزی

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
کتایون داودی کتایون داودی
مشاور روانشناس
از 77,500 هزار تومان
محمد حسین خانی محمد حسین خانی
مشاور روانشناس
از 62,500 هزار تومان
فرشته علی هاشمی فرشته علی هاشمی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
پردیس میرمعینی پردیس میرمعینی
دکتری روانشناسی
از 65,000 هزار تومان
طاهره کیائی طاهره کیائی
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
محمد امین چالاک محمد امین چالاک
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
فریبا روایی فریبا روایی
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
زهرا محبوبی زهرا محبوبی
دکتری روانشناسی
از 62,500 هزار تومان

روزانه سه مرتبه سه نفس عمیق بکشید

نفس عمیق آگاهانه به تمرکز نیاز دارد و ازاین‌رو بهترین روش برای تربیت ذهن برای باقی ماندن در زمان حال محسوب می‌شود. در صورت نیاز، موبایل خود را کوک کنید تا در ساعت‌های ۱۲ ظهر، ۳ و ۷ بعدازظهر این موضوع را به شما یادآوری نماید .

این را به یاد داشته باشید که ذهن شما بهترین دوستتان است با این روش‌ها کنترل حواس خود را به دست بگیرید  و باعث خلاقیت، انرژی و موفقیت بیشتر ذهن خود بشوید.

ویکی روان

ویکی روان سامانه سلامت روان با خدمات متنوع برای تمام فارسی زبانان است. می‌توانید در ویکی روان مشاوره روانشناسی برگزار کنید، در وبینارهای روانشناسی شرکت کرده و از مطالب مرتبط با روانشناسی استفاده کنید. جلسات مشاوره روانشناسی ویکی روان به صورت آنلاین، تلفنی و متنی برگزار می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا