روانشناسی کودک و نوزادتربیت فرزند

راه های تقویت حافظه کودکان کدامند؟

از ویژگی های بسیار مهم کودکان میتوان به بحث حافظه بسیار قوی آنها همراه با استعداد تاثیرپذیری بالا در همه زمینه ها و الگوهای رفتار کودک و گفتاری وی اشاره کرد، به طوری که میتوانند کوچکترین جزییات را به ذهن بسپارند و از آن در ساختار شخصیتی خود استفاده کنند اما خب هر چقدر هم که کودکان باهوش و زیرک باشند بدون تحسین و ترغیب آنها که اصولا از سمت پدر و مادر باید اتفاق بیافتد، نمیتوانند توانایی و حافظه خود را به طور کامل مورد استفاده قرار دهند، در اینجا به مهمترین راه های تقویت حافظه کودکان که توسط روانشناسان ارائه شده نیز اشاره شده است.

آشنایی با راه های راه های تقویت حافظه کودکان

با سایت روانشناسی ویکی روان همراه شوید.

حافظه کودکان را چگونه تقویت کنیم ؟

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
نیلوفر نادعلی نیلوفر نادعلی
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
نسرین ترابی صائین نسرین ترابی صائین
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
پری سیما رستمی پری سیما رستمی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
مینا فرهادی مینا فرهادی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
فاطمه روحی فاطمه روحی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
محمد رضا سعید فیروزه محمد رضا سعید فیروزه
دکترای روانشناسی
از 175,000 هزار تومان
علیرضا سروش علیرضا سروش
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان
سعید بابایی سعید بابایی
دکتری روانشناسی
از 100,000 هزار تومان

برای راه های تقویت حافظه کودکان برنامه ثابت روزانه تعیین کنید

تعیین یک برنامه ثابت برای غذا، حمام و خواب کودک حافظه او را تقویت می کند. اگر کودک در یک مکان و با اسباب بازی های خاصی بازی کند بعدها حفظ کردن برایش آسان تر خواهد شد. سن ایده آل برای تعیین برنامه روزه ۰ تا ۳ ماه است .

بازی و یادگیری

درست است که کودک شما اکنون نمی تواند مهارت های زندگی ساده را یاد بگیرد اما آمادگی برای بسیاری از یادگیری ها را دارد. اگر لازمه اسباب بازی کودک شما کمی مهارت است و او برای یاد گرفتن آن نیاز به زمان داشته باشد باید به او اجازه بدهید بیشتر با آن اسباب بازی بازی کند و در حین بازی به کار کردن با او را یادش بدهید زیرا به او کمک می کند که آن مهارت را مدت ها به خاطر بسپرد. سن ایده آل برای نشان دادن مهارت های جدید به کودک بین ۰ تا ۳ ماه است .

او را به اسمش صدا بزنید

کودکان از ۴ ماهگی صدای اسمشان را می شناسند. هنگامی که کودک را به نام صدا می زنید بین صدای شما و توجهی که به او نشان می دهید ارتباط برقرار می کند. همچنین به کار بردن کلمه مادر و پدر به او کمک می کند که سریعتر این ارتباط را برقرار کند. باید از ۴ ماه به بعد کودک را با اسم صدا بزنید .

برایش آواز بخوانید

در راستای آشنایی با راه های تقویت حافظه کودکان باید گفت کودکان می توانند کلمات و الگوهای صدا را کشف کنند. آواز خواندن به آن ها کمک می کند تا آن صداهای خاص را به شما ارتباط دهد و حافظه اش تقویت شود .

حافظه کودکان را چگونه تقویت کنیم ؟

حرکات جسمی به کار ببرید

سعی کنید از طریق حرکات با کودک ارتباط برقرار کنید. به او یاد بدهید که علائم دیداری را با صداها و کلمات ارتباط دهد. وقتی برای او داستان می خوانید از حرکاتی مثل پرش، رقص و شنا استفاده کنید تا به او بشناسانید.

این کار کودک را تشویق به پیش بینی داستان می کند این نکات و نکاتی دیگر که متذکر شده ایم از پرکاربردترین توصیه ها برای محافظت از کودک بوده و باعث تقویت حافظه کوتاه مدت او می شود. باید صحبت کردن با کودک را از ۴ ماهگی او شروع کنید .

بی درنگ پاسخ دهید

یکی از راه های تقویت حافظه کودکان این است که هنگامی که کودک به سن شش ماهگی رسید باید نسبت به پرحرفی های او واکنش نشان دهید. هنگامی که با او صحبت می کنید کمی مکث کنید و منتظر پاسخ او بمانید. اینگونه کودک یاد می گیرد که باید برای گفته های شما پاسخی داشته باشد. کودکان می توانند الگوهای جمله بندی و کلمات را تشخیص دهند و سرعت پاسخگویی خود را با شما تطبیق می دهند .

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
نیره آزادی نقش نیره آزادی نقش
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
لیلا فراهانی لیلا فراهانی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
نیایش مسلمیان نیایش مسلمیان
مشاور روانشناس
از 120,000 هزار تومان
لاله دستوری لاله دستوری
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
محمد اسماعیل زاده محمد اسماعیل زاده
دکتری روانشناسی
از 87,500 هزار تومان
لیلا شکوری لیلا شکوری
دکتری روانشناسی
از 112,500 هزار تومان
سارا مددزاده سارا مددزاده
مشاور روانشناس
از 65,000 هزار تومان
مارال حقیقی کرمانشاهی مارال حقیقی کرمانشاهی
دکتری روانشناسی
از 150,000 هزار تومان

شناخت

هنگامی که کودک به ۹ ماهگی رسید شروع به حفظ برنامه های روزمره می کند. یاد می گیرد که بین آب گرم و زمان حمام ارتباط برقرار کند. تشخیص می دهد که جوراب برای پاهاست نه برای دست.

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا