کسب و کارموفقیت کاری

راه های افزایش رونق کسب و کار را بشناسید

شاید شما هم در نظر دارید کسب و کاری با رونق بسیار راه اندازی کنید اما برای این کار نیاز دارید خیلی قوی باشید از لحاظ فکری و عملیاتی که باید نکاتی را بخاطر آنها یاد بگیرید. برای این راه ما قصد داریم نکات بسیار مهمی برای شما توضیح دهیم که پیشنهاد میکنیم حتما تا انتها آن را بخوانید. ولی کار آفرینان فراموش نکنندبرای افزایش رونق کسب و کار الگو های آنها امثال استیو جابز و یا ریچارد برنسون و حتی مایکل دل میباشند که پیشنهاد هم میکنیم حتما زندگی نامه آنها را کاملا مطالعه نمایید.

بررسی راه های افزایش رونق کسب و کار

با سایت روانشناسی ویکی روان همراه شوید.

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
مهندس محمد خانی مهندس محمد خانی
مهندس آی تی
از 150,000 هزار تومان
مریم سادات موسی کاظمی مریم سادات موسی کاظمی
مشاور روانشناس
از 60,000 هزار تومان
پریوش شیخ الاسلامی پریوش شیخ الاسلامی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
فریناز خانی فریناز خانی
مشاور روانشناس
از 175,000 هزار تومان
پردیس میرمعینی پردیس میرمعینی
دکتری روانشناسی
از 65,000 هزار تومان
پوریا رضائی پوریا رضائی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
داود لکی داود لکی
دکتری روانشناسی
از 75,000 هزار تومان
مینا فرهادی مینا فرهادی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان

مقدمه کسب و کار

اگر می‌خواهید تشکیل امپراتوری بدهید و افزایش رونق کسب و کار را تجربه کنید باید افراد برجسته در حوزه کسب و کار را الگوی خود قرار دهید و همان راهی را بروید که آنها رفته اند. در ادامه به ۴ گام برای تشکیل امپراتوری کسب و کار تان اشاره شده است …

استیو جابز، ریچارد برنسون و مایکل دِل نام‌های مشهوری برای بیشتر کارآفرینان و مصرف‌کننده‌ها هستند، و همه‌ی آنها مثل شما، روزی از یک جایی شروع به کار کردند. سازندگان چنین امپراتوری هایی دارای ویژگی‌های مشترکی هستند که آنها را تبدیل به افراد موفقی کرده است.

آنها می‌دانستند چگونه محصولی تولید کنند که در بازار منحصر به فرد باشد، محصول‌شان بر اساس اعتقاد و باورشان تولید شود، و محصولی تهیه کنند که مورد علاقه‌ی مشتریان باشد. و این‌ها پایه و اساس تشکیل چنین میراث گران‌بهایی هستند.

مرحله عمل در افزایش رونق کسب و کار

خودِ من، به عنوان صاحب یک کسب‌ و کار جدید – در ۲۰۰۹ کارم را آغاز کردم – کارهای آن افراد مشهور را پیروی کرده‌ام و با موفقیت شرکت‌ام را به رشد و شکوفایی رساندم. شما نیز اگر می‌خواهید صاحب یک صنعت نوپا باشید، باید این گام‌ را در مسیر تشکیل میراث‌تان بردارید.

۱. تعریف کاملی از محصول‌تان داشته باشید

منطقی به نظر می‌رسد، این طور نیست؟ بازارتان چیست و چه چیزی را می‌توانید برای آن فراهم کنید؟ آیا بهترین محصول‌ را در بازار دارید؟ رقیبان‌تان چه کسانی هستند؟‌ و چگونه می‌توانید محصولی بهتر و متفاوت‌تر از آن‌چه اکنون در بازار وجود دارد، ارائه کنید؟

افزایش رونق کسب و کار

منحصر به فرد باشید

اگر منحصر به فرد باشید، تقاضا برای‌تان زیاد می‌شود. مثلا در صنعت غذایی، آیا تصمیم دارید یک نستله‌ی دیگر باشید یا می‌خواهید محصولی برای مصرف‌کنندگانِ ویژه، به صورت دست‌ساز، صنعت‌گرانه و با توجه به جزییات تولید کنید؟

اگر خواهان افزایش رونق کسب و کار هستید خیلی خوب است اگر بتوانیم در صنعت، نامی برای خودمان دست‌ و‌ پا کنیم؛ ولی انگیزه‌مان همیشه این بوده است که پرچم شرکت‌مان را به عنوان تولیدکننده‌ی محصول باکیفیت برافراشته نگه داریم، و پس از آن بر اساسِ کیفیتِ برندمان، به کسب شهرت بپردازیم.

۲. فرهنگ سازمانی (دی‌ان‌ای شرکت) خودتان را ایجاد کنید

آیا می‌توانید یک نشان تجاری را که به شکل حرفه‌ای طراحی شده باشد، تشخیص دهید؟ در این صورت، در این بازی شما یک گام از دیگران جلوتر هستید. اگر نتوانید خودتان و شرکت‌تان را به جهان معرفی کنید، دیگر کیفیت محصول یا خدمات‌تان اهمیت خاصی پیدا نمی‌کند.

شاید بتوانید ابزار نوآورانه و باکیفیتی تولید کنید، ولی اگر نتوانید آن را با یک طراحی حرفه‌ای به دیگران نمایش دهید، در معرض ریسکی قرار می‌گیرید که در آن مخاطبین شما را نمی‌بینند – یا بدتر از آن – برای همیشه فراموش می‌شوید.

اگر کسی در مورد محصول یا خدمات‌تان از شما سوالی بپرسد، همیشه باید پاسخ مناسبی برای‌شان داشته باشید. چند جمله‌ی کوتاه یا یک مطلب ۱۴۰ کلمه‌ای در فیس‌بوک در تعریف محصول‌تان، کاری که انجام می‌دهد و نحوه‌ی استفاده از آن توسط مشتری تهیه کنید. و برای آن‌که معرفی‌تان از محصول برای مخاطبین خاطره‌انگیز باشد، هر مقدار زمان که لازم است صرف کنید.

۳. همیشه کیفیت خوب‌تان را حفظ کنید

در هر صنعتی، همیشه باید اصول بالای اخلاقی را در دستور کارتان داشته باشید. مثلا در صنعت تولید شاه‌دانه، قدم نهادن در این مرحله از اهمیت بالاتری برخوردار است. بقای طولانی‌مدت در این صنعت، درحال‌حاضر، در گروی رعایت اصول بالای اخلاقی است.

هرگز برای صرفه‌جویی در زمان یا هزینه از کارتان نزنید. همیشه بر اساس اصول اخلاقی و وجدان کاری عمل کنید. در صنعت تولید شاه‌دانه – و به طور کلی در هر صنعتی – هر گام از تولید نیازمند یک‌پارچه‌سازی معیارهای انطباق با اصول اخلاقی است.

از زمانی که کار تولید آغاز می‌شود تا لحظه‌ای که محصول نهایی به فروش می‌رسد، فعالیت‌های‌تان زیر ذره‌بین قرار می‌گیرند و باید مطمئن باشیم که این کارها به‌ دست آدم‌های متخصص انجام می‌پذیرد

انطباق با اصول اخلاقی باعث ایجاد کنترل‌ و توازن می‌شود، و از طریق آن به شما امکان می‌دهد همواره بر اساس قوانین و اصول پذیرفته شده، قدم بردارید که نتیجخ نهایی آن افزایش رونق کسب و کار می باشد.

۴. هم در صنعت و هم برای کارمندان‌تان یک پیشرو باشید

ایجاد روابط راهبردی کلید اصلیِ توسعه‌ی امپراتوری تان است. نوع روابط از جانب کسانی که با آنها در رابطه هستید تعریف می‌شود؛ کسانی از قبیل فروشندگان، تولیدکنندگان، سازمان‌ها و گروه‌های محلی. باید با خبرگان هر صنعت، سهام‌دارانِ هم‌فکر، دولت و کارمندان اجرایی روابط قوی برقرار کنید.

این اتفاق یک شبه صورت نمی‌پذیرد و برای بهره‌برداری از آن باید سال‌ها وقت بگذارید، ولی یافتن آدم‌هایی که بتوانند در ایجاد کسب‌وکار کمک‌تان کنند، بسیار برای‌تان مفید خواهد بود. و البته از رقیبان‌تان نیز غافل نشوید.

افزایش رونق کسب و کار

مشاورین روانشناس مرتبط با این موضوع
لیلا فراهانی لیلا فراهانی
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
کورش مهدیون کورش مهدیون
مشاور روانشناس
از 150,000 هزار تومان
مریم بنی عامریان مریم بنی عامریان
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان
محمد حسین خانی محمد حسین خانی
مشاور روانشناس
از 62,500 هزار تومان
پروفسور حسین باهر پروفسور حسین باهر
پروفسور
از 1,200,000 هزار تومان
جمیله احمدپور جمیله احمدپور
دکترای روانشناسی
از 250,000 هزار تومان
اسما مشمول اسما مشمول
دکتری روانشناسی
از 60,000 هزار تومان
نسرین دشتبانیان نسرین دشتبانیان
مشاور روانشناس
از 75,000 هزار تومان

رقیب خود را بشناسید

برای افزایش رونق کسب و کار ما رقیبان‌مان را می‌شناسیم – همیشه با آنها ملاقات می‌کنیم، حتی با آنها نوشیدنی می‌خوریم، آنها را از جلوی راه‌مان برمی‌داریم یا آنها ما را از جلوی راه‌شان برمی‌دارند. با این کار می‌توانید محصول بهتری تولید کنید و مطمئن باشید از همه جلو خواهید زد.

با فرهنگ سازمانی‌تان بهترین کارمندان را جذب کنید. به عنوان نمونه، شرکت کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای استارباکس به کارمندان‌اش مزایای فوق‌العاده‌ای ارائه می‌دهد و با این کار باعث می‌شود آنها در هر روز بهترین عمل‌کردشان را نشان دهند. هدف ما نیز همین است. کارمندان‌مان را تحسین کنیم، و آن‌هایی را استخدام کنیم که بتوانیم به کارشان افتخار کنیم.

تشکیل یک امپراتوری به صرف زمانِ زیاد، گذشتن از مراحل مختلف، ایجاد روابط جدید و یافتن افراد مناسب برای همکاری نیاز دارد. به علاوه، این توصیه‌‌ی آخر را حتما به خاطر بسپارید:

بمنظور افزایش رونق کسب و کار پیش از هر کاری در برنامه‌ریزی کسب‌وکارتان، حتما یک وکیل و یک حساب‌دار خوب استخدام کنید

با این کار خود را از اتلاف زمان، گریستن و سکته‌ی قلبی مصون می‌کنید. به متخصصین‌تان اعتماد کنید. آنها با بینش و هوشمندی‌شان در گام نهادن در مسیر درست، راهنمایی‌تان می‌کنند.

ویکی روان

ویکی روان محیطی صمیمی و مطمئن برای کسب اطلاعات کاربردی مرتبط با رشته روانشناسی میباشد. میتوانید سوالات و مشکلات شخصی خود را با ما در میان بزارید تا روانشناسان ما در کمترین زمان پاسخ گوی شما باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا